brovni Bugün muayeneye gittim doktorum ultrasonla baktı kese vardı yalnız bebek ve kalp atışı yok 2 hafta sonra tekrar gel dedi haftalığıma göre normal mi sizce bebeğin görünmemesi
lgrth brovni geç yumurtlama olmuşsa geç döllenir bebekte geç görünür stres yapma inşallah sağlıkla gelişir 🙂
belladonna brovni Ben 5 haftalık gittiğimde kalp atışını duymamıştık, doktorumda normal bir durum olduğunu genellikle 7. Haftadan itibaren duyabileceğimizi söylemişti öyle de oldu. Kendinizi strese sokmayın.
tazeann brovni benimde 8. Haftaya kadar kese boştu 8. Haftadan sonra bebek ve kalp atışı oldu geç döllenmeydi senin de aynı olabilir stres yapma
lgrth brovni inşallah benimde ilki öyle olmuştu umarım sağlıkla gelir 🙂 kese tam boş muydu görünürde var mıydı
brovni belladonna inşallah benimde öyle olur bide kese de boş çıkınca biraz stres oluştu bende açıkçası
belladonna brovni Dr bana kese boş/dolu bir şey söylememişti. Sadece kese var demişti. İnşallah en hayırlısı olur hakkınızda
lgrth brovni İlk gebeliğimde son adet 7 Ekim kese 24 Kasım bebek 30 Kasım kalp atışı 16 aralıkta görmüşüz 🙂