aredhel Sutlucikolati ahhh bu konuda ben hala çok utangacım sanırım böyle sürekli gözlerinin icine bakamıyorum gözlerimi kapatıyorum sonra yine acıyorumm 😂😂😂😂
Sutlucikolati ikiprensesannes açıp hemen kapatinca da ulan niye açtım niye hemen kapattim diye düşünüyorum o an kendi kendime🤣
TombulHatun Sutlucikolati öperken oralda filan istemsiz kapanıyo gözlerim 😂 ilişki anında da ana göre değişiyor ful açık da değil kapalı da ara ara açıp kapanıyo 😂😂
TombulHatun Sutlucikolati ben bakamıyorm otomatik kapanıyo gözüm nasıl kendimden geçiyorsam ahahahah 😂😂😂😂😂
elisaa48 Sutlucikolati göz göze bakarak daha güzel kapatmam gözlerinin içine girerim 🤣🔥sonra baştan aşağı bi süzerim nasıl yapıyor diye 😁😁
Sutlucikolati elisaa48 göz göze gelince utanıyorum ya 🤣 eşim her an ne bakiyosun dicek gibi geliyor 🤣
momd Sutlucikolati bazen açık bazı anlarda kapalı öpüşürken kapalı kendimden geçince kapalı ama bazen durup gözlerinin içine içine bakarım 😃
momd Sutlucikolati ilk zamanlar bakmiodum aşırı utanıyordum ilişkiden sonra bile göz göze gelemiodim şimdi acemi dehilim uste iken özellikle bakıyorum yüzüne tabi o an bakışım da bambaşka 🤭🤭
momd Sutlucikolati bende kasıtlı gözüne bakiom sonra o gülüyor ben gülüyorum tabi oda farklı gülüş 😅 üste iken üstüne uzanma otur tut ellerini ve yüzüne bak çıldırır 😂😂😂