agca Kizlar bundan bir. Kaç ay önce eşim bana başka bir kadın ve seninle olmak istiyorum dedi daha doğrusu biz ilişkiye girerken kadın da olacakmış vs reddettim ama asamiyorum bunu başına gelen var mı böyle bişey
agca Ya biliyorum çok kotu idrak etmesi de zor hayır anladığım kadarıyla oda olacak kendi aksini iddia etsede
Eskobar agca ha bide iki kere hadi ilki yanlışlıkla oldu ikinci neden yani hiç bi ihtimal yok sapık pislik allah bilir neler hayal ediyor🤢🤢
lgrth Rahatça gerçekten böyle bir istekte bulunuyorsa grup için aldatma potansiyeli de olur hareketlerini izle ne olur olmaz..
birana Sutlucikolati her isteklerini yerine getirmekten oldu bunlar bacım belki de erkekler neden böyle ya
Neselibiri agca atlatamıyorum bir türlü içini kemirdi bunca zaman artık içimde tutmak istemiyorum faln de
tazeann agca Şimdi git kürekle kocanın ağzına iki tane çak bide kafasına vur ki bidaha böyle bişey düşünemesin merka ettim size bunu dediğinde siz ne dediniz inşallah kuru kuruna trip atmamışsındır canım çünkü bunun devamı gelir
tazeann agca Yanlış yapmışsın ne kadar süre geçerse geçsin bu kabul edilebilecek bişey değil aç konuyu giriş sğız burun ay ben sinirlendim ya
Kbranur65 agca valla iğrenç birşey ilk sizi izleyip sonrada size katılacak tepkini ver konuşma bu kadar sapıklık olamaz ya Allah muhafaza 🤬🤬