alyaalara Aranızda hamile ve aşırı istekli olanlar var mı ? 😀 Ben 37+1′deyim. Artık eskisi gibi sex yapmak istiyorum 😀
Eskobar alyaalara ben yapıyordum valla ikizlerde çok dikkat ettim ama sonuncuda neredeyse her gün istiyordum ama son zamana doğru orgazm olamıyordum artık nedense
HurremSultan alyaalara bende oyleydim ya içim istiyor deli gibi ama vücudum kaldirmiyordu. Hatta kaç kere kusma hissi gelirdi yaparken stresten😂😂 ama yinede her iki velette de doğuma gitmeden seç yapmıştım 😂😂😂😂
lgrth Eskobar ilk hamileliğimde bende hiç orgazm olamadım hatta doğurdum geçmedi zar zor yolunu bulmuştum 🙂şimdi he koşulda 🤣
piyangobileti lgrth 3.5 yıllık evliyim oldu mu olmadı mi bilmiyorum 😂 yok mu bunu anlamanın bir yolu her yorumu okudum yok bulamadim 😂😂😂
lgrth piyangobileti kaslar birkaç snye kasılınca olmuş oluyor..sonrası bir yorgunluk çöküyor ve o bölge de huylanma gibi birşeyler oluyor 😂
piyangobileti lgrth eğer aynı şeyse 1 en fazla 2 saniye karincalanma gibi devamı gelsin istemek gibi veya kasılma gibi bir şey oluyor ama ilişki esnasinda değil sonradan temasla oluyor şimdiye kadar ilişki anında sayılı olmuştur
lgrth piyangobileti aynen öyle bir şey birkaç sn gevşeyip kasılıyor bitiyor temasla nasıl olduğunu çözdüysen içerdeykende çözersin..