ZRaporu Benbenimsenkimsin niye ben rahibe değilim herhalde benim de cinsellik le ilgili müşküllerim olamaz mığğğ😂
ikiprensesannes ZRaporu benim ki beş gün sürmesine rağmen her gün bittimi diye kendisi bizzat kontrol eder 😂😂
ZRaporu ikiprensesannes 5 gün olsa sıkıntı olmaz o kadar zorlamaz herhalde ama spiralden dolayı 10 günü buluyor benim ayda 20 gün kalıyor geriye 😅
cevizlikek ikiprensesannes ay kahkaha attım. 😁 çocuğu uyuttuydum tam. Allah seni. Bizzat kontrol eder yazmış birde 😁🤣🤣🤣
lgrth ZRaporu adetken mecbur sabırlı bekler ihtiyaç duymuyoruz o ara tatmin olmaya 😂ben memleketteyken ayrı geçiyor en fazla 1 ay oluyor o zamanda sanal oluyor birşeyler 😅 sırada lohusalık var biraz zor geçecek gibi 😅
ZRaporu lgrth evet lohusalıkta sıkıntılıydı ama o zaman uykusuzluk, bebek heyecanı yine çok seks düşünecek halde olamıyor insan ama kanaman erken biterse doktor kontrolünde onay çıkarsa beraber olabilirsin
lgrth ikiprensesannes ahahah ay ben üçüncü günden sonra kullanmıyorum ped çok az geldiği için hemen pişik 🤣 ama damla damla da olsa bitmiyor ya temize çıkamıyorum 😅
HurremSultan ikiprensesannes benimkide bı korntol eder 😂 ya ilk günüm daha diyorum yinede bakiyor birde üstüne bezlendin mi diye dalga geciyir gxkshjdjd son günler takmıyorum çamaşır değiştiriyorum sürekli hemen halleniyor zor kaçıyorum 😂😂😂
Benbenimsenkimsin ZRaporu reglim 6 gün felan sürüyor her günü seni çok özledim diyip sarılıyor kıyamıyorum ama napim bitinceye kadar dayanıyor 😃
ikiprensesannes lgrth benim de üç gün aşırı gelir sonra damla damla olunca da ister istemez şahsen ben bile rahatsız oluyorum ya gel ya gelme işimize bakalım bizde kafasindayim,😂😂
lgrth ZRaporu valla ilk doğumda erken kesildi iyileşti de ama dikiş yerleri çok gergindi ağrıyordu bakalım bunda nasıl olacak 🥲
anneoldum ZRaporu ya bende de tam tersi lohusayken bir ateş basmıştı ki aman allah hahahah kırk gün şafak saydım resmenn bitsin de atliyim kucağına diye o kırk günden sonra ki kavuşma hala unutamıyorum…
elisaa48 ZRaporu benim bitmesini bekler çok uzarsa da der niye bu kadar uzadı diye 😂 ama sorun etmez beni rahatsız etmez bekler arada beni tatmin et dediği olur yapıyorum bişiler 😂
TombulHatun ZRaporu benm regl 5 gün sürüyor o sürede de darlamaz hiç zaten onun dşnda da pek ayrı kaldığımız yok 😂 yazın köyde nerdeyse 15 gün dayanmak zorunda kaldık 😂😂😂
SuVeAtes ZRaporu Regl 7 gün sürer ama çok düzensiz olduğundan bu 2 3 bir denk gelir beklemesi 😁 her ay değil yani şükür hatta adet oldum doğumdan sonra diyor oh ne iyi olmuyordun bekleme derdi yoktu 😂 benim kudurukluk başlıyor bitiyor onun ki başlıyor 🔥