HurremSultan ikiprensesannes benimkide bı korntol eder 😂 ya ilk günüm daha diyorum yinede bakiyor birde üstüne bezlendin mi diye dalga geciyir gxkshjdjd son günler takmıyorum çamaşır değiştiriyorum sürekli hemen halleniyor zor kaçıyorum 😂😂😂
ikiprensesannes HurremSultan ahahah yanlız değilmişim yok ben o riski almam son güne kadar takılır o ped yoksa bizimkinin işi belli olmaz beş dakika leke olmasa hemen bitmiş diyo sen bilerek yapıyorsun der
HurremSultan ZRaporu ben kendimi kötü hissediyorsam asla zorlamaz. Yani iş tamamen bende bitiyor o konuda hasta olup ölsem de istiyorsam yapar 😂 ama ben yok demissem bir ay bile ses etmez canım kocam valla vermiyor diye doveni bile duydum elleri kirilasicalar😶😶
yesim631 ZRaporu aşkım benim eşimde dayanamaz adet döneminde banada hergün sorar bazende oral yaparak rahatlatıyorum adam sabah işe gider akşamı iple çeker gelmek için
anneoldum ZRaporu ya bende de tam tersi lohusayken bir ateş basmıştı ki aman allah hahahah kırk gün şafak saydım resmenn bitsin de atliyim kucağına diye o kırk günden sonra ki kavuşma hala unutamıyorum…