Kaymakliibaal Bu posttan 2 dk önce de seni tatmin etmediği için vurduğunu söyledin vurmasına neden izin veriyosun
tazeann perimasali802_ ben bu işten bişey anlamadım bi gün önce tatmin etmiyor diyor şimdide her tartışmadan sonra vuruyor diyor @kazandibii bacım sen bi tatmin olmayı bi bırak şu vurma işini bi hallet sonra bunu kafana tak yani sana vuran kişiden ne bekliyorsun da tatmin etmesini de bekleyesin
perimasali802_ Kaymakliibaal kaos yaratmak yada kendilerini acindirmak vs vs yani bunu yapanda zaten psikolojik olarak iyi değil 😂
Kaymakliibaal perimasali802_ ay orası kesinnn 😂😂 vurdu bilmem ne giriyorum posta üzülüyorum sonra bakıyorum ki dalga geçmişler duygularımla oynuyolar 😪😂😂
perimasali802_ Kaymakliibaal aman boşver 😅 Ya arkadaş biri karşılık veriyorsa elin var bacağın var kirsana o kemikleri gucsuzmusun al süpürge makinasınin sapini vur gelipte eşim vurdu napicam
Kaymakliibaal perimasali802_ hayır birde tatmin olmadığı için dövüyormuş ben olsam çkünü kırarım 😂😂 bak bakalım bidaha o tatmin olabiliyor mu bi şüphelendim acaba erkekmi diye 😏
tazeann perimasali802_ dur kız ben oyun düşünüyorum nasıl bi oyun postu açsam diye ne uyuması gece benim için yeni başlıyor 😂🥳 Afiyet olsun 🌸
tazeann perimasali802_ Zevkler ve renkler tartışılmaz ben gece seviyorum sen seversin sevmezsin beni ilgilendirmez 😝😂