bittercikolataa Benbenimsenkimsin eşim hastaneye yatışımdan doğumhaneye gidene kadar hep yanımdaydı 2doğumumda çektiğim tüm sancıları gördü. Ama doğumhaneye gelsin istemezdim, ıkınırken bildiğim tüm küfürleri sayardım heralde herşeyi ben yapıyom sen napıyon diye😃😃
hellobaby Sutlucikolati evet ya arkadaşımın cinsel hayatı bitti mesela, kocası ben sana kadın gözüyle bakamıyorum sen annesin diyip duruyomuş
Eskobar Sutlucikolati biyolojik konuların hep içinde belki o yüzden etkilemedi ama beni çok etkiledi şahsen onuda hırmonlara bağlıyorum
tazeann Benbenimsenkimsin Bence olmalı neler çektiğimizi görüp bizi anlamalılar öbür türlü anlamıyorlar kafaları basmıyor benim olmadı devlette doğum yaptığım için
lgrth tazeann bende bu düşüncedeyim bir laf var etmeden önce yaşadığım sıkıntıyı görsün son anda gitti benimki de doğum anı yoktu keşke canlı canlı kesildiğimi de görseydi ben neler çekiyorum biraz fedakarlık yapmayı öğrenir belki 😅
tazeann lgrth Dimi ama erkek kafası yine almaz yine almaz sadece akıllarının bi köşesinde durur sadece 😂
perimasali802_ Benbenimsenkimsin son anda eşim vazgeçti kaldırmam demişti seni o halde gorursem diye 😂 Bnce olmamalı çünkü biz psikolojik olarak iyi olmuyoruz kaldıki onlar 😅
lgrth tazeann aynen vicdansızlar 🤣 kaç kere bayıldım doğumdan sonra hiçbirinde yoktu yanımda şansa gidip arkadaşlarına tatlı ısmarlamıştı 🤣
tazeann lgrth All işte erkek milleti kız sen bunlardan ne beklion eve gelirken ekmek almayı unutmuyorsa sen ona şükür et 😂
hellobaby Benbenimsenkimsin ya ben istememiştim beni o şekilde görmesi hoşuma gitmeyeceği için. Ama şimdi bi dahs doğursam kesin alırım yanıma görsün ne çektiğimi djsjfkdnsm bu arada doğum masasına gidene kadar her sn yanımdaydı 💖
Sutlucikolati hellobaby evet bende bunu kastetmiştim bazilarini da etkilemiyor ama bu riski goze alamazdim