• +18
  • Yansın Geceler, Pelinsu Ecelerrrrrr 🔥💃

Holllaaaaaaaaa,
Meşguliyetim vardı okuyup geçiyordum forumu biraz haraketttttt.

Gece oyunlarına Hoşgeldiniz

1. Grup seks yapmayı düşündünüz mü?

2. Duyduğunuz grup seks hikayeniz varmı?

3. Şeker yalarken boğazınıza köklemek mi?
    Yoksa lolipop gibi yalamak mı?

4. İlk Seksiniz kaç yaşınızda oldu?

5. Evlenmeden önce sekse karşımısınız?

6. Vücudunu ilk nasıl kesfettin?

7. Eşinizle ilk sevişme hikayeniz nasıl oldu?

Lets Goooooooooo

🔥🔥🔥🔥

SuVeAtes Kız sende saatleri iyi biliyon haa tam saatinde de böyle post açmazsın bee 🤣
    🌸Hayır
    🌸Hayır
    🌸Lolipop
    🌸21
    🌸Evet
    🌸🤷🏼‍♀️
    🌸Gerdek gecesinin 2. Günü ilk gün korkmuştum denedik olmadı Kanepede otururken üstüme atlamıştı dayanamıyorum diyerek o gün olan oldu 🤣

tazeann Aaa ayıp ederim bu saatleri bulmazsam 😁 Yoğunluktan açamadım kaç gündür içimde kalmıştı…

SuVeAtes
        1.Ben düşünmedim ama şeyi çok merak ettim mide nasıl alıyor çok tuhaf olmuşumdur duydukça,

1. Valla benimde hiç hikaye yok duyduğum,

3.Lolipop yalamak 😁 kokleyince kusma isteği geliyor.( Parmak atınca kusariz ya onun hesap)

1. 17 😁

2. Hayır karşı değilim hatta şöyle düşünüyorum, normal olarak vücudun cinsel isteği oluyor. Eğer ki karşında ki insana güveniyorsan ben sorun görmüyorum 😁

3. Küçükken abimin internet geçmişini görürdüm ilk salak gibi anlamazdım. Kadınları gördükçe akıl anlıyor ne olduğunu öyle öyle anladım.

4. Eşimi eve atmıştım 😁

SuVeAtes ama olan var olmayan var çok ayıp🤣 yani o günlerin acısını çıkartıyosun aaaa çok ayıp 😂

belladonna bu tartışmayı sabitledi.

tazeann 🤣 valla yapacak birşey yok olmayanlar da gelince atlar üstüne artık 😁

SuVeAtes
          Hayır
          Hayır
          Lolipop
          Hatırlamıyorum
          Karşıyım ama nefse hakim olamıyorduk🤣
          Yaşlandık hatırlamıyorum 😂
          İlk yemeğimizden dönerken araba da arka koltukta 🤣

SuVeAtes geçen gün koltukta canlandırdık ilk anmış gibi o ana döndük çok güzeldi 😂😂

SuVeAtes hayır
              Hayır
              Lolipop
              15
              Evet karşıydım
              Hatırlamıyorum
              Nişanlıyken dayanamayıp yapmıştı ama imam nihakımız vardı beni öyle kandırıp yapmıştı 🤭🤣