elisaa48 successfulwoman onlar beni unutur aramazlarsa koparırım aileden tek uzağa giden benim küçük kardeşleryim insan bir ay boyunca aramaz sormaz mı
elisaa48 ikiprensesannes böyle yapacam bundan sonra ailemden tek uzak benim hepsi bir arada onlar orda kahve keyfi yaparlar akıllarına bile gelmem
ikiprensesannes elisaa48 takma kafana kocanla mutlu olmana bak onlar zamanla anlayıp ariyacaklar görürsün
elisaa48 rouge_ evet öyle ama hiç mi arama fırsatları olmaz bir ay boyunca bi beş dakka ya o kadar da zor olmamalı bence gerçekten de dediğin gibi kurduğun yuva sadece senin ailen oluyo diğerleri de pek de önemli değilmiş bunu anladım
elisaa48 ikiprensesannes ben artık evime kocama çocuğuma bakcam. Grupta ettiğim laftan sonra aradı beni Bi tanesi ama açmadım
ikiprensesannes elisaa48 aynen öyle valla kim ne derse desin gerçek ailen kocan ve çocuklarındir bide gerçekten düşünen anne babandir gerisi için sıkma canını
Bubenimoykumm elisaa48 nasıl bir bağ kurmuşsunuz bilmiyorum ama el ayak çekilince yemekler yenince çay faslına geçince insan eline telefonu alıp şöyle bir sosyal medyaya bakıyor. Aramak isteyen hiçbir bahane sunmasın.
elisaa48 Bubenimoykumm kesinlikle öyle. Ki öyle sürekli akşama kadar kim ayak üstünde Ha bire bi iş yapıyor çocukları bahane ederler okulu bahane ederler bilmem neyi bahane ederler. Öyle çokta kuvvetli bir bağımız yoktu zaten