yesim631 geceyi bekliyorlar hepsi kocalar gelse de üstüne atlasak diye hiç sorma nerden biliyorsun diye hiç kendimden yola çıkarak vermedim bu örneği😂🥹

yesim631 buzdolabının içini temizliyordum yine her şeyi döktüğüm bir gün 😂 en sevdiğim şey boş buzdolabı 😂

SuVeAtes tamam sormam 🤣ben gece giremiyorum koca bırakmıyo çayıydı fikfikiydi bu sabah aktif oluyorum 🤣🤣

lgrth hahaha ben dünden beri bişey yapamıyorum eve ya evi poh götürüyo şu olmadığı için yapamıyorum🤭🤣

yesim631 aa kaç gündür sular niye yok sizde sabahta bizde yoktu 😂 benim ev kaç gündür öyle dokunmuyorum yapıyorum yapıyorum belli olmuyor isyan bayrağı çektim 😂

lgrth senmi benmi aşkım hatayda hergün kesiliyor su 2 gündür 1 damla su yok yarın okul var çocukların banyoları kaldı formaları yıkanmadı kafayı yemek üzereyim 🤣

yesim631 sürekli depremden dolayı sular çamurlu gibi geliyor ben memleketteyken hep öyleydi o yüzden kesiliyordu

lgrth depremden sonra burda bi kaç ay sular hiç yoktu sonradan yaptılar suları tabi ilk yapıldığında çamur gibi akıyodu şimdi düzeldi ama hatayda depremden öncede kesiyolardı

yesim631 dip köşe temizlik yaptım ev temizlik kokuyor yetmedi temiz kokulu mumlar yaktım yetmedi yeni oda kokuları yerleştirdim yetmedi carsafları degiştirdim yeni yıkanmıs mis kokulu carsaflar koydum o da yetmedi kendimi yıkadım binbir türlü kokulu ürünle ve bakım yaptım evi komple ısıttım ve üzerime sadece bir yumusacık sabahlık cektim kahvemi aldım oturuyorum tam bir terapi şimdi buranın keyfini cıkarıcam 💆🏻‍♀️🌸🪷