Kızlarrr nerelerdesiniz ya biraz sohbet muhabbet edelim
Muhabbet
Bahtsizbedevi_ biraz canlanın ama huuu
Bahtsizbedevi_ geceyi bekliyorlar hepsi kocalar gelse de üstüne atlasak diye hiç sorma nerden biliyorsun diye hiç kendimden yola çıkarak vermedim bu örneği😂🥹
Bahtsizbedevi_ buzdolabının içini temizliyordum yine her şeyi döktüğüm bir gün 😂 en sevdiğim şey boş buzdolabı 😂
- Düzenlendi
SuVeAtes tamam sormam 🤣ben gece giremiyorum koca bırakmıyo çayıydı fikfikiydi bu sabah aktif oluyorum 🤣🤣
lgrth hahaha ben dünden beri bişey yapamıyorum eve ya evi poh götürüyo şu olmadığı için yapamıyorum🤭🤣
Bahtsizbedevi_ aa kaç gündür sular niye yok sizde sabahta bizde yoktu 😂 benim ev kaç gündür öyle dokunmuyorum yapıyorum yapıyorum belli olmuyor isyan bayrağı çektim 😂
Bahtsizbedevi_ fırsat bulamadım şimdi geldim nasılsınız 💗
Bahtsizbedevi_ bugün pazar benim haftalık yemek yapma günüm mutfaktaym 😂😂
perimasali802_ iyiyim aşkım napim evi poh götürüyo çocuklar tepemde 2 gündür 1 damla su yok rezalet ya
TombulHatun iyi yapıyorsun aşkın kolay gelsin eline sağlık 🤣
lgrth senmi benmi aşkım hatayda hergün kesiliyor su 2 gündür 1 damla su yok yarın okul var çocukların banyoları kaldı formaları yıkanmadı kafayı yemek üzereyim 🤣
Bahtsizbedevi_ sürekli depremden dolayı sular çamurlu gibi geliyor ben memleketteyken hep öyleydi o yüzden kesiliyordu
lgrth depremden sonra burda bi kaç ay sular hiç yoktu sonradan yaptılar suları tabi ilk yapıldığında çamur gibi akıyodu şimdi düzeldi ama hatayda depremden öncede kesiyolardı
Bahtsizbedevi_ teşekkür ederim 🌸 çoğu bitti azı kaldı☺️
Bahtsizbedevi_ anladım canım 🙂
TombulHatun neler yaptın haftalık seçenek olsun bize de 🙂
Bahtsizbedevi_ dip köşe temizlik yaptım ev temizlik kokuyor yetmedi temiz kokulu mumlar yaktım yetmedi yeni oda kokuları yerleştirdim yetmedi carsafları degiştirdim yeni yıkanmıs mis kokulu carsaflar koydum o da yetmedi kendimi yıkadım binbir türlü kokulu ürünle ve bakım yaptım evi komple ısıttım ve üzerime sadece bir yumusacık sabahlık cektim kahvemi aldım oturuyorum tam bir terapi şimdi buranın keyfini cıkarıcam 💆🏻♀️🌸🪷
Bahtsizbedevi_ evi temizledim yemekler hazır banyolarda yıkandı oh mis şimdi mutfak kald onları halledip çocuklarla uğraşıyorum bir yandan da bitmiyo anam temizliktir çocuktur üf yazarken yoruldum 🤧sen napıyosun
Hafta sonu gezmlerde.işleri birine yükleyip gitmek ne güzel