- Düzenlendi
Bahtsizbedevi_ Bargello 122 miydi neydi al pişman olmazsın 😂
Bahtsizbedevi_ Bargello 122 miydi neydi al pişman olmazsın 😂
ikiprensesannes hahaha 🤣
lgrth tamam aşkım alırım🤣
Bahtsizbedevi_ sen yine de al🤣
ikiprensesannes inşallah alırım ama eşim hayatta o parfüme bukadar para vermez ben gizli verdiği harçlıklarla biriktirip alırım anca🤣🤣
Bahtsizbedevi_ ay pembesinin çakmasını almıştı benimki de hiç sevmedim ağır bir kokusu vardı 😂
Bahtsizbedevi_ kıyamam sana kiz böyle şeylerden medet umuyor olmak çok acı yani adamın içinde geliyorsa yapsın parfüm falanla ne olabilir ki 🤣
lgrth yaradı mı peki
ikiprensesannes ya yok kullanmadım ki görümceme verdim güzel değildi 😂 ona ihtiyacımız mı var kız ateşimiz yeter 😂😂
ikiprensesannes böyleyken hergün alıyor adam parfüm kullansa düşünemiyorum her vakit yapışır herhalde 🤣
Bahtsizbedevi_ ekstra çekiciliğe ihtiyacım yok 😂 adını sanını kokusunu bilmediğim bir parfüme asla vermem bu paraya 😂 ben zaten böyle parfüme filan inanmıyorum iki tarafta temiz bakımlı olduktan birbirlerini sevdikten sonra her halleri çekici gelir ( konuştu filozof tombul 😂😂😂 )
lgrth he ya bana da saçma geldi 😂
lgrth yok le parfüm ne yapabilir ki bence insanın icinde olmali
TombulHatun aynen öyle benim fazla yağlarım sarkık vücudumla bile kocam peşimde dolanıyor parfüm kullanmak aklıma bile gelmez 😂 insanın içinde olacak 😂
ikiprensesannes he he 😂😂
Bahtsizbedevi_ Aman be bacım ben olmuşum bi sıkandal benim herifte iş çok bende iş yok bana bi çare bulun 😂😒😂
Bahtsizbedevi_ Aboo kız bu fiyat ne ben bu kadar para vermem buna buna vereceğim parayı gram yaparım ben bişey alırken bile on kere araştırıp en ucuzunu alan kadınım varsın pis kokayım 😂
lgrth yağlarımızla da güzeliz be 😂