LiTeraRy Nietzsche masallah hesabida sey hesabi gibi olmus bir ablasi kullanmis tabi yersek inanirsak bi arkadasi kullanmis sanki hesp acmak cok zorda bunun hesabini kullanmislar bunun ne oldugu belli degil erkek bile olabilir diye dusunuyorum simdi 😁🤦♀️
Nietzsche LiTeraRy kız okudum evlilik cinsellkle ilgili konuları ben yazmadım ablam kullanıyodu benm admla yazmş demiş 1 ay önce 😂😂 ben sadece adet günümü takip edyorum demiş
Olivetti Nietzsche yok beeee şizofren bu kendi konuşup kendi cevaplıyor bi Eda bi Zeynep bi Zeynep’in ablası katıp karıştırıyor kafa nereye bu oraya 😂 howlanma suyu diye 1 milyon post açtı howlanma ne la 😂
Nietzsche ZRaporu bi nekfilşkim yok ya ,kaynımın sevgilisinn vardı onu kullanıyoduk ,ayrılmışlar kız hemen şifre değişti sanki benle ayrıldı 😂😂😂😂😂
Nietzsche Olivetti hahajajaja bende ona çok güldüm howlanma hakzlsjssksjsjajs benim hiç o suyum olmadı ,sorun bzde olablir
Olivetti Nietzsche valla başım dönüyor bu insanın postlarını okurken 😂 doğrusunu unutuyorum lafların 😅
Nietzsche Olivetti okuma bacım boşver vakit kaybı ,beynini sulandrma 😂 akşam kocama senden howlanıyorum dcem 😂😂ilşkimize renk gelir belkim