ZRaporu Nietzsche ileride huzursuzluk çıkardı valla her şeyde hayır var ama netflix gitmiş kötü olmuş shahaha
Mrv-111 Kelebek_16 karının psikolojisi bozuk lan dediklerinizide unutuyor sonra diyor ki yazdıklarım gelmemiş 😂😂😂
LiTeraRy Nietzsche pehh onun verdigi cevaptan nolcak kiz 😁🤦♀️giderse ekime gitmezse s.k.me kadar yolu var😁🤦♀️
jartiyerlikadin Nietzsche diğer konuda neler yazdı burda kendini acındırmış çok tuhaf. Çelişkilerle dolu arkadas
Nietzsche jartiyerlikadin küfürlerine baksana ,aşırı gereksiz terbiyesiz ama şeyi farkettnmi w harfiyle yazmamş howlanma gbi değil bu yorumu😂
jartiyerlikadin Nietzsche kocasına mı yazdırdı naptı 😂😂😂 diğer konularına baktım midem bulandı uygulamayı silmesi how olmuş 🤣🤣
Deleted4 Kızlar naptınız 😂😂😂kız post açtığına pisman oldu😂😂okurken krize girdim😂😂korkulur anam hepinizden 😂adamı öldürürsünüz😂😂helal valla böyleleri lazım buraya😂 yakışırrrr😍
Olivetti Deleted4 aslında ben cok ciddiye almadım dengesizin teki ama bana küfür edince dayanamadım 😂😂😂
lxmxa Olivetti aynenn ağzı çok bozuk yaaa bide onca insanın karşısında kendisini haklı olarak görüyor biz hepimiz haksızız o haklı