0442 cananlcm Eşimle çocuğumla huzurlu olacağım güzel kendi gönlüme göre dizayn edeceğim bı yuvam olması , Sağlık sıhhat huzur herkes için ❤️🔥🫂
aredhel cananlcm Çok mutlu bir yuva, bol bereket, aşk ateşi, bol bol para, çok para, deste deste para, bol bol döviz, altın, başarı, çalışma azmi ve yükselme, bir iş kurma ve en önemlisi sağlık ❤️😅🙏🏻
cananavcii 0442 aredhel ikiprensesannes Coolness perimasali802_ abasiyanik lanjalee Rabbım dilediğiniz tüm güzellikleri gönlünüze göre versin inşallah 🥰🙏
perimasali802_ cananlcm hayallerimin bir süre askıda kalacak 😏 Ama bu yılki dileğim duam Aileme huzur, bereket, sağlık diliyorum Çocuklarımla eşimle mutlu yuvamız daim olsun 💐 Rabbim dualarımızı kabul etsin 🤲🌸
Bubenimoykumm cananlcm rakamsal olarak değişen yeni bir yıldan bir beklentim yok.her vakit namazında hayırlı geçim helal rızık bol kazanç çoluk çocuğuma hayırlı sağlıklı bir ömür ve iyilerle karşılanmak dilerim Rabbimden 🥰
yesim631 cananlcm ailemle eşimle çocuklarımla mutlu huzurlu sağlıklı hayırlı bol rızıklı bi yıl diliyorum
kendinegeladnan Hayırlı saglıklı bi evlat eşimle bol huzur ve borclarımızın bittigi maddi olarak sıkıntı cekmedigim vee ulkeme bi an once dondugum bi yıl olsun insallahhh🤍
kizatasozu cananavcii yeni yıldan dileklerim ohom ohomm ; efendim önce sağlık kizimada banada hadi kocamada diliyim önce sağlıklı olmayı diliyorum. Sonraa alt kata yada başka bı eve akrabalardan uzağa taşınmayı diliyorum Sonra güzel bı arabamız olmasını diliyorum Sonra bunları yapmak için kocama vericegim altinlarimin x2222 geri dönmesini diliyorum Sonra yeni telefon almayı diliyorum Sonraciima hayalimdeki mutfağa kavuşmak istiyorum Sonra bolll bolll alışveriş yapmak istiyorum kızımla bol bol gezmek istiyorum Bide en önemlisi bı arkadaş edinmek istiyorum Okula başlamak istiyorum Psikolojimin düzelmesini istiyorum Çocuk yapmak istemiyorum 1 tane yeter Ha bide kocam bana bağlansın 1 dediğimi 2 etmesin bana aşkından olup bitsin gözü bişey gormesin.zaten öylede x222 öyle olsun 😅 Bidee savaş afet olmasın cokmu şey istiyorum canim hii 😜