elisaa48 SuVeAtes hiç düşünmedim çünkü kocam kostümden anlamaz 😄memleketeyken 2 ay, hayır, yapmıyorum, eşyam yok, yapmadım ama çok isterim, 2 gün önce
yesim631 SuVeAtes Kocana bir fantezi kostümü giysen bu ne olurdu? kedi kostümü En uzun sevişmeme gününüz kaç gün? Hamileliğin son ayları Regliyken seks yaptın mı? Hayır eşimi oral yaparak rahatlatıyodum Mastürbasyon yapıyorsan ( yapanlar için ) her hangi bir alet kullanıyormusun? Hayır yapmadım Favori fantezi eşyanız Gecelik Denizin içinde seks yaptın mı? Hayır yapmadım En son ne zaman seviştin Dün gece 🤣
SuVeAtes ikiprensesannes inşallah sabah lekeli akıntı geldi. Kesin eşimi alana kadar adet olurum bu da şaka gibi onca zaman bekle olma şimdi vakitsiz ol
SuVeAtes ikiprensesannes Hayır yaaaa offff bak ben demedim mi başladı geliyor gelmekte olan çikoo sipariş ettim tatlı komasına gireyim bari
SuVeAtes ikiprensesannes Yok tam değil de işte lekelenme şeklinde tuvalete gidip geldikce belli ediyor kendini sökülmeye çalışıyor
leman777 SuVeAtes 1.bu kalsın Lohusallik donemi hatta ondada sabr etmeyib doğumdan 13 gün sonra olmuşduk sonra olmamasi gerektigini bi yolla sabr etmesi gerektigini söyledim Hayirrrr Yapmiyorum Yok Yapmadim ama çok isterdim Dün gecee😂😂😂
SuVeAtes successfulwoman Ay öyle de sürekli post açmam gerekiyor ya daha zor o Yaz sağ üstte capraza bas yazdıkların gitmiyor alta alınıyor sonra tekrar yazacagin zaman alta tıkla devam et böyle daha kolay oluyor.