lgrth oooo yooo ben başta ki postu okudum yorumlara bakmadim koltuk sildi derken çay döküldü koltugu sildi eşi otururken bacak arasından mi silmis 😳 ben sohbet etti koltuk sildi derken aklıma onları getirmedim diom nasıl sakso pozisyonu ya ben kaynımin yanına oturdam kocam beni keser nasıl kocasının yanında yapio aklım durdu şuan inanmak istemiyorum bide aile için de 😳😳 ben kolay kolay kadında eşimi yürüyor demem rahatsız olmam ama oldu isem bariz bişey gormusumdur derim sadece eşimin dayısının gelini rahat tavırları kocama rahat tatlı konuşması gözüme battı her fırsatta beni bahane edio kocamla konusuhor gördüm sinirlendim eşime dedim uzak dursun eşimde soğuk yapti ona ve bana bı daha konuşmadık 🤷🏻♀️ ya insan düşünmek istemio çünkü eltim var kaynım var hepimiz kardeşiz ama el kol şakası rahatlık gevşeklik sevmem ben sadece sohbet olabilir derdi olur konu olur konusulur ama üslup önemli derim yengem var kardeşlerim hep samimi güzel aileyiz ama bilemwdim midem bulandı sanırım ben görsem iğrenç derdim kadinin kocası da mı rahatsız olmadı