firdevskartal koltuk silme derken? Anliyamiom beraber mi sildiler? Eşim eltim de öyle bişey sezmedim ben eşimin kuzenin karisinda yavsaklik sezdim eşime yavsak yavsak konuştu eşim de huzursuz oldu ve eşime söyledim kadinlada muhatap olmadım yanlış anlamışimdir diye kadına laf demedim ama uzaklastim eşime muhatap olma dedim olmasda olmadi da başta da olmamıştı. Ama küçük kaynimla sohbet ederim uzun uzun ne yani evlenibce karısı kocama bakio musun mu dicek küçük kardeşimdir ilerdede durum aynı olur abim büyük abimin yanına gitti bir haftalina yengem saolsun gayet kardesi gibi davrandı ve beraber çıktılarda çünkü kardeşi burda el kol işte laflar da bir yavsaklik yok temas yok ben değil kaynimq abime temas edemem rahat rahat orda üslup önemli yoksa insanlar konuşabilir bahsettin eltin koltuk silerken ne anlamda sildi esijle beraber mi sildi anlamadim eşim eltimde konuşabilir eşimi abi olarak görür mesafesi ağırlığı nettir ağır başlı bir kızdır ahlaki gayet güzel bu yüzden konuşabilir kiii ben sormadan eşim gördümu bile bilmiodu dediki kardeşinden şikayetçi geldi konuştu kardeşimle konuşmam lazim konu buydu derdi olur anlatir abi olarak gördü sürece sorun yok. Demek istedim üslup davranış şekli önemli yoksa konuşmuş ne var konuşsun asla kötü düşünmem.