Mkaplan Gecenlerde adet oldum ama 2 gun surdu bir ped dahi olmadi 3. Gun yikanip abdesst aldim. Aradan zaman gecti arkadaslar bi test yap sen yerlesme kanamasi yasadin dediler yaptim cikmadi negatifti. Sonra pzt gunu gelirken test aldim geldim dedim nasilsa cikmaz. Testi bi yaptim cok hafif silik test. Aksam uzeri gidip erken gebelik ve normal test aldim hemen. Erken gebeligi eve gelir gelmez yaptim negatif. Sabah ilk idrarla kaset tipi yaptim negatif snra gidip kan verdim oda sali gunu cikacakti sali gelirken yeniden test aldim yaptim gene silikte olsa poztif. Kan sonucum bugun cikti <2 cikti. Ben anlamadim sizce hamilemiyim yukselirmi? Arkadasim diyor hamilesin ama dusuk yapacaksin cocuk gidici valla anlam veremedim sizlere danismak istiyorum
avarel Mkaplan kesinlikle hamile değilsiniz ne alaka çocuk gidici ne saçma bir konuşma şekli ayrıca kanda çıkmayan sonuç idrarda çıkmaz hormon önce kanda yükselmeye başlar sonra idararda kullandığınız testlerde sıkıntı olma ihycok yüksek
SuVeAtes Mkaplan Ay yok artik o arkadaşın da yaniiiii Gebelik ilk önce kanda sonra idrarda çıkar, değerin 2 den küçük yani 2 değil tam, olsaydı emin ol değerin düşük dahi olsa çıkardı. Sonucun yanında küçüktür işareti olmazdı. Arkadaşın saçmalamış biraz
Sutlucikolati Mkaplan arkadasin doktor ya da medyum falan mi ne kesin konusmus oyle felaket tellalı gibi her seyini o arkadasina anlatma kafayi yersin üstünden biraz zaman geçsin kan testi yaptir