5 yıllık evliligimiz var üç yasındada bi kızımız. Severek evlendik onun için şehirde degiştirdim ailemden herkesten uzaktayım yapayalnızım. Başlarda hiçbir sıkıntım yoktu ama ondan sonra eşim elimizde avucumuzda ne var yoksa kaybeetti paralarımızı o kaybettikten sonra aramaızda mesafeler olustı eviligimiiz bitti affetmeye çalıstım affedemesim maddi hasarı geçtim evliligimizde bozuldu harama bulastı. Tam toparladı düzeldi dedim iştem ayrıldı yine bi kac seferdir harama bulastı . Evine bakıyor ama cok mutsuzum bu yaptıklarından evimizde huzur kalmadı borcları olunca bana olan ilgisi konusması herseyi btti. Ben onca seyine katlandım onun için baska bi şehirden geşdim ne benle vakit geçirdi ne benle dısarıya cıkmak istemedi ne benlw oturup konusmak istemedi cok gec geliyor işten geldigi gibi sadece telefonla ilgileniyor bunca seye ragmen hep durdum yanında ama artık haramı borcları evliligde geçtim ona sevgimde azaldı hersey de azaldı cok bunaldım kimsem yok yapamıyprum artık cocgımlqxtek basıma bi hayat geçiriyorum sadece eve bakıyo diye onuda bilmiyorum haram mı helal parayla mı bakıyomu ama cok mutsuzum evde iki yabacı gibiyiz sevdigini söylüyo yaklasmak yaklasmıyor bile bana vicdan yapıyorum cocgumu babasız nasıl yapcam diye kendimi cok gücsüz hissediyorum sizce ne yapmam gerekir herseyden cok yoruldım

kubrayyllmz once maddi anlamda kendini garantiye al sonra boşan çocuğun icinde uzulme babasi ilgilenmiyormus zaten sadece evde goruyor babasini o kadar belli ki gücünü toparla ve kendine gel basta kendin sonra cocugun icin ayakta durmalisin sen iyi ol ki çocuğunda iyi olabilsin

kubrayyllmz öncelikle sen güçsüz değilsin sen Annesin anneler güçsüz olmaz bir kere güçsüz olsan bu kadar şeye rağmen devam ettirmezdin ailenle konuş yada kendini garantiye al iyice düşün yapmak istediğini kendinden emin olduktan sonra yap ki pişman olma çocuğun böyle ortamda büyümesindense babasından ayrı kalsın ne Zaman isterse görsün çocuğunu ama sana böyle davranan adam sana sevgi besleyemez çünkü zaten bahsettiğin gibiyse kafası kalabalık kafasında uğraşması gereken borçları var yazık

Sutlucikolati maddi anlamada nasıl garanitye alıyımki bosanırsam babamın evine gitcem artık orda calısmam gerekicek bu sehirdede yasamıyorum gittikten sonra artık bişiler yapıca m

ikiprensesannes aileme söyledim babam gel bi süre kal düzelmezse bosan dedi calsırısın bakarız cocuga dedi yoksa sen iyi degilsin paikolojim bozulu . İyi biri aslında ama arkadas kurbanı oldu bes yıldır onun yerinde onun kazanıcıda biri olsa bi ev bi araba alırdı o ise hep borc yaptı ve ben tek basıma kimse olmadıgı için bi yerede gidemesigim için artık cok bunalıyorum

kubrayyllmz baban güzel söylemiş bence ama tabi senin ne istediğin önemli tabi haksiz degilsin insanin zoruna gider insan emeklerinin yok olmasi insanin zoruna gider tabi

kubrayyllmz hemen boşanmayı düşünme bir müddet babanlara git kendini toparlayıp iyice düşün ve bunu eşinede şöyle ayni bu düşünceleri bir süre uzak kalin bnce

4 gün sonra

Bende boşandım yeni herşey istediğim gibi gidiyor param var evim var çocuklarım var ama mutlu olamiyirum çünkü hala sanki aklı eşimde