yesim631 ikiprensesannes bekliyorum ama nereye kadar @TombulHatun lütfen bi çözüm bulun kriz geçirdim şu yorumu yazana kadar
ikiprensesannes perimasali802_ ya böyle alıştım bırakayım diyorum sonra tekrar kendimi tutamayıp giriyorum yoksa böyle olması çok can sıkıcı artık
ikiprensesannes perimasali802_ ya eline sağlık 😘 bende yapacam yapacam diyorum çocuklarla uğraşana kadar kaliyo öyle yarım kalmış 😁
ikiprensesannes TombulHatun yaa kıyamam niye o kadar geç ya Allah yardımcın olsun inşallah güzelim çok zor ya. 🥲
perimasali802_ ikiprensesannes olabilir canim bu klavya calismiyo yine ayni kasma yapiyo tombulllllll @
TombulHatun ikiprensesannes Yok ya hep böyle olsa çalışılır mı 5te çıkıyorum normalde ama bizim muhasebenin böyle istisna dönemleri yoğun oluyor ay sonlarımız ve yıl sonlarımız yoğun geçer
TombulHatun yesim631 İnan bizim de elimizden birşey gelmiyor teknik ekip ilgileniyor bu sabah tekrar ilettik hataları yeni güncellemeyle düzelecek inşallah bekliyoruz biz de ben şuan da çözümü webden girmekte buluyorum