Kızlar görümcemin ikinci evliliği. Çok hızlı bir karar alıp evlendi. Neredeyse 4 ay olacak evleneli ancak sorunlar baş göstermeye başladı. Şu anda görümcem bizde, evi terk etti. Eşinin çok takıntılı olduğunu, sürekli olarak her şeye kulp bulduğunu vs söylüyor ancak daha en önemli bir sebep var ki adamın kızı. Önceki evliliğinden 9 yaşında bir kızı var, ara sıra gelip babası ile uyumak istemiş ve görümcem bunu problem etmiş. Adam durumu kızı ile konuşarak yarı yarıya da olsa halletmiş ancak bu durum adamın içinde kalmış olacak ki devamlı olarak görümceme bunu yansıtmış. Görümcem şimdi ayrılmak istiyor, ancak 3 4 ayda boşanma kararı alırsam çok mu erken olur diye düşünüyor. Neredeyse 4 5 gündür bizde, bu süreçte eşi ne aradı ne de sordu. Sizlerin bu konudaki düşüncesini merak ediyorum. Nasıl bir yol izlenmeli?
Görümcemin sorunlu evliliği
Yani sonuçta 9 yaşında bi çocuktan bahsediyoruz babasıyla tabiki uyumak ister ama her geldiginde gidene kadar degil de 5 gun kaliyorsa 3 gun yatar gibi ayarlamaliydi adam gorumcen bunun icin evi terk etmemeliydi
yenibiri üste kalsın ☺️ ama şöyle de bir şey var evlenirken sen o adamın çocuklarını bilmiyormuydun diye sorarlar adama o çocuk babasindan ilgi ister bana göre normal görümcen hemen evlenme kararı almadan keşke mantıklı düşünseymis
ikiprensesannes aynı soruyu sordum kendisine, güya evlenmeden önce görümceme bu konuda adam asla sıkıntı yaşamayız sen her şeyden önce geliyorsun benim için gibisinden şeyler söylemiş. Evlenmeden önce bu konuları çok söyledik biz, iyi düşünmesi için çok söyledik ancak eminim demişti. Kendisinin de iki çocuğu var ama onlar babada
Sutlucikolati evet, aynı çözüm yolunu ben de söyledim. Sanırım o tamamen kesmek istiyor ama bu mümkün değil ki. Bu ikinci ev terk etmesi. Daha doğrusu ilkinde yeltendi ama karşı taraftan aile büyükleri araya girmiş de durdurmuş. Şimdi de kimseye haber vermeden çıkıp gelmiş.
etoile evet olabilir hiç bu açıdan bakmamıştım. Ama sadece bu konuda değil birçok konuda şikayeti var. Mesela, bi tartışma esnasında adam sürekli olarak konuşup hiç susmuyormuş ve ağzına geleni söylüyormuş. Çok kırıp döküyormuş. En ufak bişey için kavgaya tutuşuyoruz diyor. 3 4 ay gibi kısa bir sürede birbirlerini bayağı tüketmişler. Ben aile terapisti önerdim, hani hemen koparıp atmaktansa belki fayda görürler diye düşündüm
- Düzenlendi
yenibiri Görümcenin kendi çocukları yanında olsaydı ve anneleriyle uyumak isteselerdi eminim bu tepkiyi vermezdi, evlenirken çocuğunu biliyordu bunu çocukla konuşarak çözecekler sürekli babasıyla uyumak istemesi de olmaz ama oda ilgi istiyor babası da gidip kızıyla uyuyacak kızının gönlünü yapacak kızı uyuduktan sonra odasına geçecek, kız çocukları babalarını kolay kolay paylaşamaz benm 4 yaşndaki kızım babası beni öpse kıskanıyor, ben vakti zamannda rüyamda babamı başka bir kadınla gördüm diye ağlayıp babama küsmüştüm koca kızdım, bir de bu açıdan düşündün görümcen
TombulHatun şu yaşıma kadar babamla sarılıp uyuma isteği geliyor bana 🫠 Görümcem buna tuhaf bakıyor maalesef. Söyleyince 9 yaşındaki kız için koca kız olmuş artık diyor. Kendi çocukları ile kıyaslıyor. Benim çocuklarım hiç babasıyla uyumaz, benim çocuklarım böyle zorluk çıkarmaz şöyle uyumlular diyerek kıyaslamalar yapıyor sürekli
yenibiri valla görümcen kusura bakmasin her çocuk aynı değil eğer biraksaydi belki kızları da öyle olurdu ama o bir kız çocuğu yani erkek olsa anlariz
Onuda bir çocuğu olarak görmeli
yenibiri oturup 9 yaşındaki çocukla empati kursun daha anlayışlı olmaya çalışır. Eski karısı değil ki adamla sarılıp uyumak isteyen, adamın öz kızı sonuçta, ayrıca 9 yaşında çocuk okula da gidiyordur belki haftasonları görüşüyorlar babasıyla özlemini böyle dindiriyor, zaten müsade etse ve arkadaşlık kurmaya çalışsa ki bence yapmıyor zamanla çocukta bu evliliğe alışır, o da haklı olarak babasını kıskanıyordur, çocuk alışınca zaten kendi ben bu gece odamda yatarım der. 9 yaşında ki çocukta babasını kıskanıyor 30 yaşında ki kadında kocasını kıskanıyor 😅 zamanla aşılacak şeyler.
yenibiri valla her çocuk bir değil ama her çocuk ister babasına sarılıp yatmayı
yenibiri yaa yazık bence belki de kendi çocuklarını özlediği için istemeden de olsa kıskanıyor olabilir mi benim de çocuklarım bende kalsın gibi bir isteği varmiydi peki
yenibiri gorumcen cok fevri davraniyor bu gidisle bu kocayi da bosar 1 sene icinde baskasiyla evlenir arasinin iyi olduğu biri alsin karsisina konussun gorumcenle cocukca hareket ediyor
- Düzenlendi
perimasali802_ çok garip düşünceleri var ben de nasıl yaklaşacağımı bilmiyorum açıkçası. Adamın da hataları var kendisinin de. Bence en güzeli çift terapistine başvurmaları ama sanırım ona da adam yanaşmayacak. Geldi geleli hiç aramadı sormadı daha, görümcem belli etmiyor ama beklenti içinde
@TombulHatun
ikiprensesannes ilk evliliğinde de bu şekilde evi terk etmişti. Çocukları da kendi isteği ile bırakmıştı. Düzenleri bozulmasın diye
Sutlucikolati hepimiz ayrı ayrı konuşuyoruz, kaynanam kendini parçaladı ama nafile. Gene bildiğini okuyacak gibi
yenibiri ne dusunmeye ne ugrasmaya degmez o zaman esinle konus anasinin evine gitsin hep sizde de olmaz neticede
Sutlucikolati bize de akraba, konu komşu duymasın diye geldi güya. Memlekete giderse rahat etmezmiş, kafasını toparlasınmış.