Merhaba bisey sormak istiyorum esimle iliskiye girdik ve kanama oldu hatta burda spiral kaydı galiba gibi bi post atmistim ertesi gün hapı almıştım neyse ki spiral kaymamis oyleyse neden enfeksiyon kaptim ve ilişki sonrası böyle afedersiniz lökür lökür bi kanama meydana geldi anlamadim hani spiral kabul etmeyince vajinal kanama yapıyorda (taktıralı bi sene oldu) neden iliskiden sonra ilk defa bu denli kanamam oldu sanki kızlık bozulur gibiydi carsagta bir avuc kan vardı cok afedersiniz ama kayan bi spiralde yok enfeksiyon dedi dr ama ben orama ne krem ne jel ne bsy ne yıkamak nemli tutmak vs hic bsy yapmadim…. neden olabilir acaba esim biriyle mi oldu da bana enfeksiyon bulasti bi fikri olan var mi doktorun yanından ciktigimda cok tedirgindi ve hapı almaya giderkende baya nazlandı hic takmadı beni nicin bu kadar soguk mesafeli diye düşünürken cat diye instagramda bi video gordum ve asarsitmaya basladim evet bu denli kanama rahim ağzı enfeksiyonu demek ve bide bi mikrop demek afedersiniz wcden bulasmasi kolay kolay olmazmis o zaman esim biriyle mi lutfen yazarken iki kez düşünelim cok hasas bi konu benim için 🫥😶🌫️😏😏😒😒🤯😵💫💔