tubaay defnem ay bir ben sevemedim burayı . Defolup gitsem diye bakıyorum . Ama bende bursayı hep merak etmişimdir güzel bi şehir olduğunu çok duymuştum 🙂
perimasali802_ tubaay ya nesi hakli acaba sen kendini üzme 💜 Bir çocuk dünyaya geldiyse bakmak zorunda Hep senle nereye kadar İnşallah kafasına basarda az da olsa değişir
tubaay perimasali802_ gerizekalı kaynanam kayınpederim sürekli didişmişler çocuklarla ilgilenmemişler bunda aynı şeyi çocuğuna bana yapmaya çalışıyor
pepsikulaa tubaay bu yazdıklarınızdan bir şeyi düzeltmek isterim Eşinizden yardım değil Asıl yapması gereken sorumlulukları yapmasını isteyin Çocuk sadece sizin değil babanızın evinden getirmediniz sonuçta. Yardım değil babalık ve eşlik yapmasını isteyin.
cananlcm tubaay bende bebişimi düşünüyorum ama sora onun bizi düşünmediği aklıma geliyor böyle bir ortamda büyümesindense ayrı daha iyi olacaktır ayrıca ne yaparsan çocuk küçükken yap büyüdüğünde zorlaşır durumlar ama inşallah aranız düzelir bebeğim
tubaay cananlcm düzelmiyor maalesef değişmeyen değişmiyor da . Ailemde yanımda dursa belki olur ama onlar bile destekcim değil hep eşimi savunuyorlar
perimasali802_ tubaay bir iken iki kişiye bakmak zorundasin Galiba çok üzüldüm adina inşallah düzelir oyle yada böyle yapmak zorunda
tubaay Kadın gibi sürekli tripli küsen birisi en nefret ettiğim adam tipiydi başıma geldi . Her olayda kendini haklı görür haklı çıkmaya çalışır . Ne hatalı olduğunu kabul eder ne de gönül alır .
tubaay perimasali802_ hakkımızda hayırlı olsun ama aklımda bebeğim büyüyünce boşanmak var çünkü eşim ben buyum değişmem dediği sürece zaten benim sonum olmaz