Kızlar eşiniz evde size yardımcı olur mu ? Benim 2 yaşında bebeğim var biraz hareketli ve uykuyu çok sevmiyor o yüzden sabahın köründen akşamın körüne kadar ben ilgileniyorum hiçbir konuda yardımı dokunmuyor konuşsam da aynı konuşmasam da . Daha kapıdan içeri giriyor çocuğa benim başım ağrıyor yorgunum az uzanıcam diyor . Çocuk onunlar oynamak istiyor tam yatacağı zaman 10-15 dk oynayıp uyuyor .

perimasali802_ hemen hemen böyle . Yani kendi çocuğunu susturmayı oyalamayı bilmiyor beceremiyor . Ona bırakıp duş bile alamıyorum düşünün . Çocukla inatlaşıyor o da ağlamaya başlıyor sonra bırakıyor gidiyor . Kafayı yemek üzereyim ya

tubaay sen kendi kafani değil eşinin kafasini ye vallahi bu ne böyle sorumluluk alsin biraz bir zahmet

tubaay
        Kimi eş bu konuda empati kurmayı çok iyi yapıyor, kimi eş ise maalesef yapamıyor/yapmıyor. Tek değilsiniz yani.
        Düzelmeleri için ne yapılması gerekiyor bilmiyorum ama biraz da insanın içinden gelmesi gerekiyor.
        Erkeklerin çoğu zannediyor ki kadın nasıl olsa evde, konfor alanında ve yorulmuyor, bu zaten onun görevi ve yapmalı düşüncesinde. Ev işi, çocuk bakmak kadının görevi, dışarı işi de benim görevim. Ben görevimi nasıl olsa yapıyorum, eşimde yapsın mantığındalar.
        Çoğu erkek öncelikle bu düşünceden kurtulmalı ama maalesef ki zor..

defnem çok yorgunum . Asla çocuğumdan şikayetçi değilim . Ama bende bi insanım çevreme bakıyorum millet kocası gelsinde az çocuğumla ilgilensin diye bakıyor bende gelmesin diye . Çünkü bana bi faydası yok ve kendimi çok yalnız hissediyorum . Herşeye ben yetişmeye çalışıyorum herşeye

belladonna değişmiyorlar arkadaşım . Ha dediğiniz gibi gerçekten eşine değer verir onu anlar ama anlamayana ne anlatacaksın ki

Evlilik bu cocuk oyuncagi degil

defnem bi insan düşünür bu kadın sabahın köründen akşamın körüne kadar herşeye yetişiyor çocuk desen ev desen yemek desen temizlik desen çamaşır desen ve gram dinlenmeden gece 11’e kadar ayaktayım . Bugün kendi ağzımla dedim az çocukla ilgilen mutfağı toparlıcam diye gelmiş bana ağlasın bırak diyor gerizekalı mısın sen dedim yapıştın kaldın koltuğa koca götünü kaldır bi zahmet dedim napim patladım bende

tubaay eşimi anlatman şaka mı aşko😂 galiba boşanmaya doğru gidiyorum bakalım nasıl olacak

cananlcm tek olmadığımı biliyordum 🥹 benim aklımda olan da o ama çocuğuma kıyamıyorum biraz büyümesini bekleyip direk boşucam ne halt yerse yesin o saatten sonra

defnem insanı delirten cins bunlar arkadaşım . Çünkü kendini enayi gibi hissettiriyorlar insana

Ya çok üzüldüm nerelisin sen