• Muhabbet
  • Çıkmaza sokan sorular part1💩

Dinlediğim bi podcast programından esinlenerek size de o soruları sormaya karar verdim, kadınladın cevaplarını merak ediyorum daha çok👀
(Dinlemek isteyen olursa adı Meksika Açmazı)

Olayı gerçekten yaşıyormuş gibi düşünüp cevap verin, gelelim sorumuzaa;

Eşinizle birlikle, eşinizin arkadaş grubuyla bi haftalığına yat tatiline çıkıyorsunuz. Üç çiftsiniz, sizin dışınızda çiftlerden biri evli diğeri de sevgilisiyle geliyor. Güzel eğlenceli vakit geçiriyosunuz, yüzüyosunuz falan. Sonra arkadaşınızın sevgilisi, ya ben üstsüz güneşlenmek istiyorum, diyerek bikinisinin iplerini çözmeye başlıyor. O anda ne yaparsınız? 😌😂

Medusa saçmalama istersen derim. Baktım çıkarıyor eşimi alır başka tarafa giderim hiç uğraşamam. En kısa sürede de kıyıya koşarım ve o kız ile birdaha asla konusmammm😚 kimsenin karakterini değiştiremezsin or#spu her zaman or#spudur😜

Medusa Eşimi tutar kolundan içeri götürürüm giderkende biz içeri giriyoruz midemiz bulandı diyip girerdim içeri haaa bir tarafım tuttuğum gibi denize atardı da o zamana soyar o kendini

Medusa illa ısrarla dediğini yapacaksa sevgilisi de bunu normal karşılıyorsa orda bize laf düşmez onun tercihi ben kocamı alır başka yere geçerim sonsuza kadar güneşlenecek değil ya kocamın aklı orda kalırsa kocamı boğarım 😁

SuVeAtes E tabi ipleri çözmek 3-5 saniye falan atana kadar memintolarıyla da haşır neşir olurdun😂

Medusa kız valla hiç kıskançlık için kendimi yoramam rezil de edemem. Meme desen bende var kuş desen bende güzellik desen bende e napayım yani sen kendini kocama tesir edeceksin diye kendimi mi yorayim. Kocam yanlış yaparsa başka ama o zaman işler değişir 🤪🤪🤪