ikiprensesannes yesim631 ahahahah herkezin canı tatlı bişey olmaz zevk acısının acısı da tatlı gelir 🤣
yesim631 ikiprensesannes kız analdan ne zevk alacam alsa alsa sadece eşim alır bende acıdan kıvranırım
yesim631 ikiprensesannes valla Allaha dua ediyorum inşallah 6.cı olmaz diye bu sabahta soruyo sen korunuyonmu niye hamile kalmıyon diye🤣
yesim631 ikiprensesannes yok yok Allah korusun 5 taneye zor bakıyorum seslerine bazen tahammül edemiyorum allahın zoruna gitmesin ama Allah bana bidaha nasip etmesin çocuk gönülden isteyen olmayanlara nasip etsin
yesim631 ikiprensesannes çok şükür kızımda var oğlumda var Allah onlara can sağlığı versin yeter bana
ikiprensesannes yesim631 Allah acılarını göstermesin inşallah ♥️ amin inşallah Allah olmayanlara versin inşallah 🤲
HurremSultan Sutlucikolati geldim geldim dkdkkdk hayat koşuşturması kankiiii bebeler büyüyor hayata karışmaya çalışıyorum artikinnn🤪🤪
perimasali802_ HurremSultan gitim aşkım Tedavi olacakmisim tahlil vs verdik gidemedik dahada gidemedik Eşim şehir dışına çıktı Kaldık öyle