TombulHatun sizene normal bir elbise de olur ama lütfen kot tşört gitme arkadaşlarınla kahve içmeye çıkar gibi 😂
sizene TombulHatun doğru valla ya bi siyah elbisem var spor tarzında günlük değil yani 🤣 kilotlu çorap bide spor ayakkabı olur herhalde
sizene Medusa hep böyle zamanlarda kıyafet sorun oluyor servisle gidilecekmiş ondan çıkamazsam diye korkuyorum 🤣
TombulHatun sizene taktın spor ayakkabıya 😂 aşırı topuklu olmayan şık bir ayakkabı giyin servise neden binemeyesin 3 metre değil ya alt tarafı 2 basamak çıkarsın yanındaki kocan kişisi binerken yardımcı olsun zahmet olmazsa 😂
sizene TombulHatun he vallahi taktım en iyisi bi elbise buldum güzel karıştırınca bazanın altını onu giyip altına hafif topuklu bot var onu giyeceğim saçımı da hafif dalga yapıp kırmızı ruj süreyim bari 😂😂🙈
sizene Medusa aman çıkarım dimi kız ne olcak sanki bide yarın post açıyormuşum akşam servise binerken düştüm eve geri döndüm diye tövbe şaka şaka 😂😂
sizene perimasali802_ tamam bebeğim güzel bişeyler buldum karıştırınca bi elbise giyeceğim altına da bot saçlar maşa kırmızı birde ruj😂😘😘😘
Bubenimoykumm sizene oradaki fıldır fıldır giyinen kızları düşün sence oraya bikotbitşört giyerler mi?