Benim çikolataya zaafım var öyle böyle değil 😂 çok seviyorum ya
Peki sizin 🌹
Seni ne mutlu eder 😍
perimasali802_ cheesecake, müzik , sevilmek, kızım, bol bollllll kaşık kaşık çikolata basitten gidelim bariiio
perimasali802_
benim de zaafım tatlı çayı tatlısız boş içemem. Kahveyi çikolatasız asla. 🙈
perimasali802_ benim de dönere zaafım var eşim akşam elinde dönerle gelse dünyalar benim olur 🥺😂
SuVeAtes daha zorumu da var yani 😂
Bubenimoykumm sen bensin öykü valla 😂
- Düzenlendi
Biyiklim bn çocuk iken severdim ama şimdi var yok gibi cikolatam hep onde 😂
Ama döneri de severim özelikle lavaş ekmeği ile ufff
perimasali802_ En sevdiğim dostumla kahve sigara keyfiii çocukları da uyuttukmu muhabbetin dibine vuruyoruz 🤩😅😅
perimasali802_ yok mu???? Bence var ama
mavikelebekk__ dostum?
Yalnız olan ne yapsın 😂
SuVeAtes bu kadar yeterli diyorsun 😄
Kizz test yaptinmi 😂
perimasali802_ sigara eşliğinde Çay 😁
perimasali802_ ikinci çocuğunu bekliyoruz 🤣
perimasali802_ çikolata😍tatlı😍türk kahvesi😍sade soda😍uyumak😍 bilezik😍 aklıma gelenler bu kadar şimdilik😃
perimasali802_ çikolata hiç sevmem çift lavaş özelikle 😋
perimasali802_ beni bu aralar böyle aşırı sakin , doğayla iç içe , dışardan kuşların ve sessizce akıp giden su sesinin geldiği küçük bi dağ evi , slow bi müzik , loş bi ortam , lezzetli yemekler ve tatlılar , sonrasında da misler gibi deliksiz bi uyku mutlu eder . Hatta bırak mutlu etmeyi havalarda yürürüm 😅
- Düzenlendi
perimasali802_ benimde zaafım 💴
- Düzenlendi
perimasali802_ en beni mutlu eden bana sürpriz yapmak isteyen şöyle herşey dahil bir tatil tüm keyfimi yerine getirmek için yeterli 🥰 birde sevdiğim arkadaşlarımla masanın etrafında toplanıp sohbet edip gülüp eğlenmek ❤️
perimasali802_ çayı şekersiz ama tatlısız asla. Hiç bişey yapamasam helva kavururum 🤪