SuVeAtes perimasali802_ Yaptım yaptım da yarın sabah tekrar yapacam psikolojim bozuldu çizgiler görüyorum sürekli flaş tutunca dakika da tutuyorum bakalım yarın sabah tekrar yapacam
ikiprensesannes perimasali802_ haho o tadı almak için yaşanmışliklarin olacak hiç unutmayaca bile kıyamadigin ben çay ve sigaraya çok anlam g Yükleyen insanlardanim😁🤲
lanjalee perimasali802_ sürekli youtubedan doğa belgeselleri izliyorum , canım oraları çekiyor resmen 😅
perimasali802_ alinasira sen kendini mutlu etmedigin sürece bu hep böyle olur başkalarından bekleme boşver
alinasira perimasali802_ ben kendimi mutlu edemiyorum diye birşey söylemedim en çok mutluluk veren şeyi sıraladım. Benim mutluluğum başların sürprizlerine bağlı değil mutluluk benim içimde
SuVeAtes perimasali802_ Aman çıkmasın olmasın kalpten giderim o zmaan yaaaaa canım burnumda şu aralar
bittercikolataa perimasali802_ ay canım senin benden de çokmuş ya, çocuklarımız çabucak büyüsün amin🤣🤣
successfulwoman Peride ve @perimasali802_ @HurremSultan @aykirikadin kahve çiko tabikii Antep fıstıği.. Elbette @yesim631 @lgrth @ikiprensesannes @Moonlight_ @Sutlucikolati @abasiyanik @simonedebeauvoir sizde mutlu ediyorsunuz
kleopatranizzz perimasali802_ Beni aniden kararan ve boşalırcasına yağan yağmura karşı içilen kahve kadar hiç birsey mutlu edemez sanırım e bide şimşekler eşliğinde 🤭🤣💃
perimasali802_ kleopatranizzz yağmurda evet güzel ama şimşekli bir yağmur istemiyorum malûm en son çarpıklık biz annemle 😥🤣