Seni ne mutlu eder 😍
Anladım ev versin Allah size
Bebek gibi sevilmek ve heyecan dolu bir evlilik
perimasali802_ Allah sağlık versin aşkım git ihmal etme kendini bak sağlık şakaya gelmez Allah korusun ikinizi de
HurremSultan amin canım benim 💕
Sen nasılsın 💗
perimasali802_ benim yemeklere zaafım var. Özellikle döner,pizza falan üff yani 🤩
cyyylnn yiyemedn duramıyoruz😅
perimasali802_ Bende 8yi diyelim iyi olsun karnım aşırı şişti on gün gecikti reglim bu ay yeni dün gece oldum ama geldi bana sor mHfolsum
HurremSultan ay cokmu kanaman var 🥲
ikiprensesannes ahahha sigara + kahve yada çay süper ikililer😂
perimasali802_ tam bir kahve bağımlısıyım sabah gözümü açar açmaz kahve içerim kahve içmediğim gün sinir basar sanki damarlarım kahve istiyor gibi bir hiss olur 😂
perimasali802_ sigara kahveye bayilirim ama bugun kilo verme doneminde oldugum halde surekli cikolata yemek istiyor canim imdat🥲
pek girmiyorum su ara hayirli olsun cicegim dun gordum Moderator olmussun 🌸🌸🌷
Blondie kesinlikle 😁
Blondie nasil bir bagimlilkk bu canım 😂
Zamansiz_ yurtdışındasin bulabilirmisin bilmiyorum hatırla ladymom bimden bir çikolata söylemişti şekersiz di o ben onu alirdim kullanirdim
Teşekür ederim 💗
Sen niye yoksun hiç ya
perimasali802_ %90 kakao iyi geliyor firt diye kesiyor 😂 eliptik bisiklet yaptim 14 dk bi sigara ictim dusunceden uzaklastim birazdanda bi kahve ohh💃🏻 ay bilmiyorum postlar bana cok degisik uzak geliyor yorum dahi yapamiyorum🥲😂🤷🏻♀️
perimasali802_ para bol bol alışveriş yapmak geçrekten şuan herkesi mutlu edecek tek şey paradır bence 💴🥹
Zamansiz_ firt mi 😁
Niye kız herzaman ki forum işte 🤣
bossmom herşey para degil ya bnce
Trilyon paran olsun huzur yoksa ne anladim 😂