HurremSultan perimasali802_ yok kanka yaa kanama görmedim ki iki gün azcik geldi sonra leke öyle bitti gitti karnım.hala sis inmedi
Blondie perimasali802_ tam bir kahve bağımlısıyım sabah gözümü açar açmaz kahve içerim kahve içmediğim gün sinir basar sanki damarlarım kahve istiyor gibi bir hiss olur 😂
Zamansiz_ perimasali802_ sigara kahveye bayilirim ama bugun kilo verme doneminde oldugum halde surekli cikolata yemek istiyor canim imdat🥲 pek girmiyorum su ara hayirli olsun cicegim dun gordum Moderator olmussun 🌸🌸🌷
perimasali802_ Zamansiz_ yurtdışındasin bulabilirmisin bilmiyorum hatırla ladymom bimden bir çikolata söylemişti şekersiz di o ben onu alirdim kullanirdim Teşekür ederim 💗 Sen niye yoksun hiç ya
Zamansiz_ perimasali802_ %90 kakao iyi geliyor firt diye kesiyor 😂 eliptik bisiklet yaptim 14 dk bi sigara ictim dusunceden uzaklastim birazdanda bi kahve ohh💃🏻 ay bilmiyorum postlar bana cok degisik uzak geliyor yorum dahi yapamiyorum🥲😂🤷🏻♀️
bossmom perimasali802_ para bol bol alışveriş yapmak geçrekten şuan herkesi mutlu edecek tek şey paradır bence 💴🥹
Zamansiz_ perimasali802_ he firt 😂 birden yani hemen 🦦 yok degil gercekten degismis epeydir yada bana oyle geldi
bossmom perimasali802_ valla canım para yok huzurumuz çok kaçıyor bende başta hzuur diliyordum hep ama baktımki parasızlıktan hep huzurumuz kaçıyor cidden öyle sıkıldım
perimasali802_ Zamansiz_ ahaha 🤣 Evet ama yeni gelen kullanıcılar da sohbetleri güzel Eski kullanıcılari gözün arıyor biliyorum
perimasali802_ bossmom ya tam parada önemli ama oda belli bir yere kadar işte canım şahsen gecinenilecegim miktar ise şükür derim
Zamansiz_ perimasali802_ epey zaman oldu malesef bnde girmedim konusamadik diger uygulamayada giriş yapamiyorum yazdimi bilmiyorum da