kukulii87 İkisini de yapmazsam Bi bakıyorum dudaklarım ağzımın jci hep yara ısırıp duruyorum soyuyorum napcam ben
perimasali802_ kukulii87 ay bnde bnde özelikle düşünceli olduğum zamanlar olur bazende tirnak etimi kopartirim
lgrth kukulii87 napıyorsam yapayım benim normalim kendimi tuhaf göremem ki 😂 dışardan biri dese düşünürüm 😂
kukulii87 lgrth orası öyle tabi de niye öyle yapıyorsun diyenler oluyor onların demelerini de gectim ellerim çenem ağrıyor artik
SuVeAtes kukulii87 dudak etlerimi yiyorum 🫠 annem bu huyuma çok uyuz oluyor ama rahatlatıyor beni ya hele en çok stres altında iken veya üzüntü içindeysem çok yerim yara yaptığımı bilirim. Onun dışında alışkanlık hatta şu an bile yiyordum Ben bunu okurken 🤣🤣
kukulii87 SuVeAtes benim annemde kızıyor da napim o şekilde rahatladigimj hissediyorum özellikle sakız Yani sakız cignemesem deliririm herhalde içim şişiyor hemen
yesim631 kukulii87 bende dudak etlerimi soyuyorum eşim kızıyo hatta o kızıyo diye görmesin diye dişlerimle yapıyorum bazen hep kanatıyorum yara yapıyorum sonra o yarayı tekrar soyup tekrar kanatıyorum böyle bi döngü oluşuyo hatta şuan bile dişlerimle yiyorum🤣🤣
Mommy12 heardlestgirl şıkırdatmak kütletmek mi 🤪 şayet öyleyse dikkat edin çünkü ben bir parmağımı çatlatmıştım. Böyle bir acı daha önce sezaryen ve bir ameliyatımda bile yaşamamıştım 😅
tazeann kukulii87 Sinirlendiğim zaman dudak etlerimi koparırım parmaklarımı şıklatırım hiç konuşamam iki laf bi araya gelmez o huyunu hiç sevmem yüzümde ki sivilceler le oynarım
sinyorina kukulii87 ilkokulda bi arkadasımda sürekli öyle yapıyordu ellerini kendi farkında miydi hiç bilmiyorum yakın zamanda da görmüştüm yine aynıydı sebebini bilmiyorum
kukulii87 sinyorina bende farkında olmadan yapıyorum birseylerle uğraşmam lazım boş bulunduğum an yapıyorum yapması sıkıntı dehil ama gervejten ellerim ağrıyor artık
kukulii87 Mommy12 ya hem o hemde farklı Bi hareket daha yapıyorum iç kısımdan serçe parmağını işaret parmağının tam üstüne yerlestir baş parmaginla da sürekli o iki parmağının etrafında daire çiz 😅😅 of çok saçma ya kutletmekten de ağrıyor artık
heardlestgirl Mommy12 evet ya tik oldu bırakamıyorum o küt sesini duycam illaki😂ayyy korktum engel olcam kendime😌
perimasali802_ kukulii87 uğraştici şeyler ile uğraş igne oyasini bir yandan bu yüzden yapıyorum canim 😂