Selam kızlar daha öncede böyle post açmıştım zaten.. 23 yaşındayım eşimle aramızda 6 yaş var bir oğlumuz var 1 yaşında ama ben bu adamın cinsel isteksizliğinden bıktım usandım ya artık.. en başından beri böyle sevgiliykende böyleydi nişanlıykende böyleydi yeni evliykende böyleydi vallahi artık gına geldi.. gider yanaşırım öperim elleşirim uyuyacam der uyur.. vucut çorabı almıştım geçenlerde ve çok hoşuna gitti kullandık yırttı tabi bundan bidaha al dedi bende aldım.. üç gün önce dedimki siparişim geldi haberin olsun. 3 gündür duş alıyorum bakımlar kremler yanında bornozla oturmalar öpüşmeler vs gırla ama o işe geldiği zaman yok ben yatıcam çok yorgunum diyor. Yani bir adamın birgün bile iyi günü olmazmı ? 2 haftada bir belki beraber oluyoruz o da benim zorumla. Resmen ağzımla istiyorum ya gidip giyinip geleyim felan diyorum aşkım valla çok yorgunum lafını yapıştırıp yatıp uyuyor. Az önce yine gittim öpüştük ettik aşkım neden uyumama izin vermiyorsun ya çok yorgunum dedi iyi ozaman sen uyu sana iyi geceler ben mutfakta oturucam dedim yattı uyudu resmen Trip atmama rağmen. Ağır bir işte çalışmıyor dükkan bizim öğlen saat 12 de dükkana gidiyor en geç 5 de çıkıyor yani. Bu adam neden böyle konuşsam anlamıyor küssem anlamıyor ben napacağımı şaştım lütfen bana fikir verin