Geçenlerde büyük bi kavga ettik sebebi de ben artık onu şaşırtmıyor sevdiğimi gösteryormuşum yüzüm hep asıkmış yorgunmuşum özel hissetmiyormuş? Bana gelirsek sabah 9 dan akşam 9 a kadar 0 destek 0 ekran huysuz 15 aylık bir kız bebekle vakit geçiriyorum konuşabilceğin gidebilceğim hiç bi yer yok kaş bıyık aldırmaya gidemiyorum haftalarca haliyle yorgunum eve bir kez çiçekle gelmez özel günleri kutlamaz gezmeye götürmez en son gezmeye gideli 1 sene oldu ve onda da hastane için gidip bomboş avm gezdik ve zaten bir senedir yok her gün gördüğüm dümdüzzzzz duvar yılbaşı geliyor kendimce bi yere götürmceyecğini bildiğim için özeneyim şarap gecesi yapyım hadi dedim sonra dank etti o senin mutlu olman için ne yapıyorki doğum gününde yazılı pasta yaptırdım parfüm aldım benim doğum günümde param yoktu dedi face tünelinde iki söz yazdı kutladı gecti ve hep böyle her özel günde bir bahane siz olsanız naparsınız kendini özel hissetmiyomuş beyefendi :)
Kocanızı şımartırmısınızzz😩
aydaksiyahkedi Allah Allah siktir gitsin kendi birşey yapmıyor oz hissettirmiyor benden bekliyor sonra hadi ordan host derim böyle bir durumda olsam valla destek olmadıktan sonra hediyeyi geçtim iki güzel kelime soylemesikten sonra tabi ki özel hissetmez kendine baksın ilk önce
aydaksiyahkedi ben önce kendi mutlulugumu düsündügüm için eşim otomatikmen deger veriyor eger ben kendime deger vermesem vakit ayırmasam kimse bana deger vermez niye versin bakımımdan güzelligimden yememden içmemden asla ödün vermem diger türlü mutlu olmam ve eşime evliligime de yansır ama kendimi mutlu ediyorum bakıyorum haliyle karsımdaki de bana bakıyor ben hic beni gezdir et demem yaparım cıkarım gezerim tek basıma bile olsam mutlaka bisey yaparım o takılmak ister pesime o gelir o plan yapar bazı kadınlar var ornegin bir yemegi cok sever ama kocası yemiyor diye kendine de yapmaz hatta bazıları var eşi yok diye cay demlemiyor sadece benim diye bunlar cok kücük gorunen örnekler ama aslında insanın kendine yaptıgı büyük degersizligi içeriyor
aydaksiyahkedi kendi ağzı ile kutladimi acaba yani ne gerek var millete soylemesi yanındaki mutlu olsun yeter
Haklısın bna göre
rouge_ aynen öyle 💐
aydaksiyahkedi umarim eşin büyük bir aydınlanma yaşar. Seni anlayabilmesi için bebekle bırakabilrceğin maximum zsman dilimi bırak ve en basit git kaşını aldır. O arada bile ay ben çocuk bakamam diyecektir belki seni anlar ne diyim.
aydaksiyahkedi valla prenses erkeklere hiç bişi yapılmaz ben senin yerinde olsam hiç yapmam ama kendime bı alan olusturu yılbaşını kutlamak istiyorsam kutlardim. Ki ben 2. Yildonumumu bile kutlamadim neden çünkü eşim unuttu bende inat ettim kutlamadim bu sefer doğum günü yaklasiyo bakalım napicak
aydaksiyahkedi hiçte şımartip ta götünü kaldıramam 😏o beni Bi önce şımartsin gezdirsin yedirsin kendi kendime evliliğimi yaşıyorum kendim gezerim yerim içerim o sürekli çalışır işkolik 😏