Bes yıllık evliyim bi tanede cocugum var esim maddi anlamda cok seyler yasattı bize bende o anlamda ondan cok sogudum yaptıgı borclar onunda psikolojisini bozdu bana cok tuhaf ilgisiz davrandı. Simdi ise bosanmak istedigimi söyledigimden beri ilgili davranıyor bana ama içim ona o kadar soguduki eskisi gibi olamıyorum bitemek istiyorum ama üzülüyorum bi yandan haline perişan olmus bide ben bırakırsam daha kötü olcak diyede ama bi yandan bende cok mutsuzum kimsem yok burda yalnızım bı zamana kadar hiç benle ilgilenmedi onun sevgisizliginden ve yaptıgı borclar yalanları kumarı derken bitirdi bendeki herseyi. Sadece acıdıgım için bekşiyorum ama bu nasıl sürcek nasıl tamamen kopmam lazm bilmiyorum simdi ise bişi yapmıyo ama birsürü borcu var bende gitmek istedigimi söylesigimden beri ilgileniyor ama yok ben cok bunaldım yaşnızlıktan kimsem yok burda da benim ne yapmam lazm
Kocamı sevmiyorum acıyorum
kubrayyllmz Soğusaydınız veya nefret etseydiniz ne hali varsa görsün diye düşünür belki daha çok acı çekmesini hatasını anlamasını isterdiniz. İnsan sevmediği düşünmediği birine neden acısın ki.. Boşanmayı göze alan kişiler boşandıktan sonra illaki o zorlukları görünce pişmanlık yaşıyordur. Ama boşanmayı kabullenince, düzen kurmaya yeni hayatını düşünmeye başlayınca eşini unutmak durumunda kalıyorlar. Yani böyle düşünürseniz boşanmazsınız. Eşinizle ne yaşadınız, ne kadar sabırlısınız bilmiyorum bunları bilmeden yorum yapıyorum. Düzelecek bir durum varsa karşılıklı düzelirsiniz. Tahammülünüz kalmamışsa, geleceğe baktığınızda iyi bir gidişat görmüyorsanız boşanıp sonrasında yaşayacaklarınızı kabullenmeniz gerekir. Hakkınızda hayırlı olmasını diliyorum aldığınız kararın.. ☘️