SuVeAtes yagmurum Anladım anladım benim sevdiğim de öyle pompi de sert davranışlar da hele saçlarımdan tutması çekmesi o yüzden bayıldığım birşey
SuVeAtes aksakallardan Erken boşalma çok normal ne kadar sık seks olursa öyle öyle uzar boşalması, bizim de ne zaman ara versek öyle oluyor ama bir düzende ilerleyince sorun kalmıyor
lgrth SuVeAtes aynen bizimde döngümüz hep böyle ben memlekete gidip dönünce çok kısa sürüyor düzene oturttukça süre de uzuyor
haya SuVeAtes benim kocamda erken bosaliyo ne yapabilirim çok şık da iliskjmiz birgunde 3defa olur bana bir fikir verin lütfen ua
yesim631 bossmom ilk 3 4 ay riskli canım sonrasında risk yok ama bu haftalarda doğumu tetikleyici şeyler yapma erken doğum olmaması için 36.cı haftada egzersizlere başlayabilirsin normal doğum olacaksa doğumun kolaylaşması için rabbim bi avazda bi sancıda kurtarsın güzelim🤲❤️
lgrth haya sık oldukça kontrolü daha çok ele alıyor benim kocam da ama birgünde 3 olmuyor ona rağmen niye erken geliyor acaba..bizde daha uzun sürsün diye hap aldık normalden daha kısa ve kontrolsüz sürdü 7dk da bitti anlamadık ne olduğunu 😂