Premses41 Kızlar en son 17 kasımda adet oldum 6 gün gecikti 7 aylık bebeğim var doğumdan sonra 4 ay adet olmadım sonra oldum 3 aydır oluyorum emziriyorum şuanda. Korunuyorum ama söyle bir korunma aslında tam korunma da değil geri yöntemle? İhtimal olabilir mi
SuVeAtes Premses41 aslında korunmuyormuşsunuz. Geri çekilme yöntemi bir korunma yöntemi değil bu şekilde hamile kalan çok insan var. Korunma yöntemi olarak sayılmıyor Ama bu şekilde en fazla %30 koruma ihtimali varmış. Yani evet hamile kalma ihtimali her zaman var. Her korunma yönteminde bir hamile kalma durumu vardır ama bu açık kale maç
SuVeAtes Premses41 vallahi kuzu olan bu ya senin ya eşinin mutlaka düzgün korunması lazım yoksa tekrar bir bebek kaçınılmaz olur. Korunduğu halde hamile kalanlar var yani diyorum ya sizinki açık kale maç bildiğin zevk suyundan bile hamile kalınıyor çünkü içine sperm bulunuyor Yani içine boşalsın boşalmasın yine giriyor içine sperm
SuVeAtes Premses41 tabii ki diyorum ya zevk suyunda bile yani seks esnasında çıkan zevk suyu sperm barındırıyor. Yani hamile kalanlar içe boşalma esnasında hamile kalmasa da o zevk suyundan hamile kalıyor