mcans lgrth koca göbek olmadıysan dene 😁 başta bir neresi neremi bunun moduna giriyorsun ama çözünce güzel oluyor 😅 ben artık daha sessiz sakin saten geceliklerle ilerliyorum 😅
lgrth mcans kendi kiloma hamile kaldığım için göbek olmaz olur mu 😂 ama beni cezbeden bacağa bağlanan kemerler 😂
mcans lgrth Trendyoldan almıştım ben uygunda bişi 😁 dene gitsin Kocam nöbette yarın sende deneyeyim 😅 aklıma düşürdün de içine girer miyim bakmak lazım 😅 çok boldu gelen standart olduğundan kenarlar sallanıp kötü durmasın diye kesmiştim akıllı gibi
lgrth successfulwoman bakalım arayıştayım 😂 o zamana depresyona girmezsem yeni cevherlerle aydınlatırım 😂
baribari perimasali802_ evet denedim 🙈🙈🙈🙈😄😄😄😄😄😄😄 havada asılı kalma hissii 😍😍😍😍😍 ve diğer hisler 😍😍😄😄
perimasali802_ baribari @TombulHatun duydunmuuuu Bnde alıyorum vallahi 😂 ama şimdi değil birazcık bekliycek 😁
baribari perimasali802_ sadece kapıya asılandan alırsan kapı sağlam olsun 😄😄😄😄 bide sadece fik fikle kalmayın
TombulHatun perimasali802_ aklımı çeliyorsunuz 😂😂 kullananlar link verebiiir mi @baribari bir arkadaş soruyor da 😂😂😂😂
perimasali802_ baribari salanicakmiyim askim fik fik için alıyorum ki 😂 Kapiya güvenemiyorum ya tombulun dediği gibi ya kırılırsa 🤣