lgrth perimasali802_ kendi evim olsa boydan aynalar direkler salıncaklar bir de X şeklinde tahta var kelepçeli o da olabilir 😂😂
perimasali802_ lgrth bnimde evim bana ait degil ama olunca yapmayı düşünmüyor değilim 🤣🤣🤣 Hata eve hamam yaptircam 🤣
yesim631 lgrth aşk olsun o kadarda değil şaka yapıyorum aşkım gecelik giyiyorum ama bunlardan daha önce denememiştim vücut çorabı almayı düşünüyodum bende🤣
lgrth TombulHatun bazı şeyleri giyince benim enerjimi yükseltiyor daha da ateşleniyorum😂 bunun da etkisi olur mu diye merak ettim bakalım değişiklik olsun diye deneyebilirim 😂
TombulHatun lgrth haha ben her daim kendimi yükseltebilirim ondan 😂 ama al ben seviyorum değişik ürünler 😂
lgrth perimasali802_ onun için müstakil güzel bir evimiz olması lazım giyinme odası görünümlü seks odası yaparız 😂
perimasali802_ Cicekliperde isimlere o kadar hakim değilim canim buraya ilk geldiğimde pozisyonlarin adını bile bilmiyordum artık gerisini sen düşün 😂
Cicekliperde perimasali802_ ben de burda öğrendim de benim bilip sensin bilmediğin fantezi ürünü olmaz diyordum
lgrth TombulHatun ay çok iyi beni de taşır bu ama ev çürük kapılara asla güvenmiyorum 😂 düzgün bir eve geçersem kesin alırım hep aklımdaydı ya 😂
TombulHatun perimasali802_ ya tüh instadan gönderdim bi ablamız kapı salıncağı kullanımı videosunu atmış 😂