mineeeee Nişan sebebiyle 10 gündür farklı şehirdeydim eşim gecelik almış 10 günün patlamasını yaşayacağız dedi hazırlan dedi dün çok yorgun olduğumdan dinlenmemi söyledi bu gece bişeyler yapacaz işte şuan ne gibi mesaj atıp azdırabilirim onu ve geldiği zaman ne yapayım 16 aylık bebeğim var buarada onun uyumasını da beklicez bende çok kötü durumdayım oda fikir verin ne yazabilirim gece neler yapabiliriz
elisaa48 mineeeee ben ne demiştim biliyor musun 😂 sende o potansiyel var mı demiştim 🤣🤣adam geldi potansiyeli gösterdi ertesi günü hastanelik oldum 🤣 hatta buraya da yazmıştım ettiğim lafın hakkını çok güzel verdi kocam diye 🤣 😂 🤣 😂
perimasali802_ mineeeee gece beni görmeye hazirmisin 🔥 Gecemiz güzel geçsin diye elin boş gelme 🔥 Bu gece seninim erkeğim 🔥 Bizi ateşli gece bekliyor 🔥 Geceyi iple çekiyorum peki sen 🔥 Aklima bunlar geldi şimdilik Zaten yazınca sohbetin devamı gelir
elisaa48 mineeeee kay benim kocam da da vardı potansiyel xanim 😂ben onu böyle diyerek daha da azdırdım ve sinirlendirdim oda günümü bana gösterdi 🤣🤣