morpuantiye Kızlar bende aşırı cinsel isteksizlik var . Sevişmeye başlayınca geliyor ama öncesinde zorla oluyormuş gibi davranıyorum. Eşim bu konudan rahatsız haklı olarak. Bana bir tüyo verin yok mu bu zıkkımı artırmanın yolu.. Yardım please 🥺
tll morpuantiye bende Bi kenarda bekleyim bari bende de istek sıfır 😏 çok istekliydim onceden şu son 2 yıldır tek tük bu ara hiç yok bide antidepresan kullanıyorum onunla beraber daha da berbat hala girdi eşimle aramız açılıyor bu yüzden ama eziyet gibi oluyor
heln morpuantiye bende çok istekli olurum ama eşim hiç öyle değil yani oda istiyor ama hiç bi zman gecelik giymemi suslenmemi falan beklemez direk ister ama ben kizkende hep böyle şeylere ilgiliydim çok sverdim bazn kendi kendimi de tatmin ederdim ama eşim hiç böyle şeyler sevmiyor gecelik fln bende hiç giymedim aslında çünkü direk hamile kaldım doğum yaptım 50 gündür de hiç ilişki olmadı kendi evime çıkınca bir sürü almak istiyorum giymek istiyorum onu böyle şeylere hevesi olsun istiyorum inşallah başarabilirim çünkü ben çok seviyorum
baribari morpuantiye canın seni etkileyen tahrik eden şeyler farklı olabilir ve farkında olmayabilirsin. Yada bir durum koku herhangi bişe seni itiyor olabilir
morpuantiye kukulii87 Bekle sende burda 😂 bazen aklıma bile gelmiyor ya. Adamda bekliyor haliyle ama hep onun dürtmesi de olmuyor.
kukulii87 morpuantiye ay evet evet geçen Bi dizi izledim kadın her dk hazır olda ya çok çekici geliyor nasil böyle olurum dedim kendi kendime insanın içinde olacak inan ki bizde yok oo
kukulii87 morpuantiye hep özenmişimdir valla ne yalan soylim Başak burcu olmamdan mi kaynaklanıyor acaba diyorum bazı burçlar çok ateşli
morpuantiye kukulii87 Ben akrep burcuyum güya. Evliliğin başlarında çok istekliydim ama eşim kendini geri çekiyordu alışma süreci olduğu için. Bekle bekle nereye kadar dedim soğudum sonra birden
kukulii87 morpuantiye ben Bi reglken istekliyim eşim de kızıyor anca reglken istekli ol diye sjsjs onun dışında tek tük yani
morpuantiye tll antidepresan ben de kullandım bi dönem. O daha berbat ilişki sırasında bile istek gelmiyor.
morpuantiye baribari evet kötü kokudan ve gerginken olan ilişki isteğimi kaçırıyor. Ama bunun dışında da sanki isteksizlik var ya da yeterince bu konu üzerinde durmuyorum bilemedim