Yasak_elmaa1223 lgrth umarım deme işte kdjejdjejd yani ella %98 etkili bi hap yani oraya geldiği de belli değil ama ben yine de gittim hapı attım umarım demeeeeee
SuVeAtes Bu şekilde hamile kalan var. Ertesi günü ilaçlarıyla da hamile kalan var şuanda mecbur beklemek zorundasınız sonucu görmek için, adet zamanı gelince kan verin net sonuç verir
Tinnymom Yasak_elmaa1223 bozulmamış sın ve içinde de değil diye umuyorum bu durumda hamile kalınmaz canım
lgrth Tinnymom bozulmakla alakası yok ki orda delik var sonuçta olacağı varsa o delikten ilerler rahme ulaşır..bu şekilde hamile kalan çok kişinin yorumunu okudum doktorlar ihtimal veriyor 🙂 bence her zaman kontrollü olmakta fayda var 🙂
Sevde_20 Yasak_elmaa1223 bsy olmazzzz icine bile girmemis kolay degil o işler tatlım ospremin yolculuğu o kadar zor ki … kilaybkolay kalınmıyi ztn merak etme bsy olmaz zaten hapta aldin bsy olmaz bdiahakine prezervatif kullanın ama…
Yasak_elmaa1223 lgrth doğum kontrol hapı attım zaten ella attım oda %98 koruyor ama yine de bi tereddütteyim 🙂↕️
lgrth Yasak_elmaa1223 dikkatli ol bundan sonra mümkünse vajina girişinden uzak daha yukarda sürtünüp karnına falan boşalsın 🙂 kolay kolay olmaz ama her zaman ihtimal var
benbu Yasak_elmaa1223 tatlım bakire olduğuna emin misin ):bence bakireyken hamile kalınmaz diye biliyorum ama yine de belli olmaz tabii
Yasak_elmaa1223 benbu doktorlar yine ihtimal veriyor araştırdım ben hemen gittim ella aldım inşallah olmaz 😞
Yasak_elmaa1223 lgrth bidaha sürttüreni zaten ta….. bunu bi qtlatiyim bidaha aslaaaaa oda pişman oldu zaten 🙂↕️
Yasak_elmaa1223 lgrth oda sıksın dişini 3 4 ay daha elaleme rezil olamam evlenmeden hamile kaldı diye