sananee Kızlar spiral taktıktan ne kadar süre sonra rengliniz düzene girdi. İki ay önceki reglim 8 gün önce başlamıştı. Geçen ay vaktinde oldu.Zaten en az 8 gün sürüyor. Bu sefer de gecikti 2.gün bitiyor içim içimi yiyor ya 🤦🏼♀️
ciceksii sananee 4 ay oldu taktıralı ,daha tam düzene girmiş değil ve uzun sürüyor,gecikmesi normal korkmayın , sürekli sarkıyo günler ,ilk iki ay falan ara kanamalarım bile oluyordu ,umarım düzene girer
aselinannesi9398 sananee 15 ay kadar oldu ben taktıralı bazen duzenlı oluyor bazen duzen bozuluyor alıstım bu duruma bazen erken olduğu bazen sadece lekelenme olduğu oluyor yanı bi duzen tutmuyor anlıcan ha tabı bunyeden bünyeye de degısır
Sevde_20 sananee 10 güne kadar geciktiği oluyo genelikten hemen suphelenme adetim hep duzenliydi 2 3 gun gecikmelere cok takılma bence cnm zamanla duzene girer ben ilk aylarda geri cekilmeye de devam ettim çünkü guvenemiyodum o zmnlar duzensizdi spirale güvendikten sonra duzene girdi 10 gundü kanamam 8 güne düştü şimdi zamanla gecer cnm takılma yani spiral bu olur rahim kabul etmiyo ilk zamanlar düzeni sonradan oturuyo
sananee aselinannesi9398 Normalde spiral takmadan önce günü gününe olurdum. Zaten doğumdan beri düzene girmemişti tam, spiralden sonra da tam bozuldu ara lekelenmeler oluyor adet uzun sürüyor. Mecbur kalmasam asla takmazdım😂
aselinannesi9398 sananee gayet normal bı durum merak etme benımkıde aynı sekılde oluyor 1 seneyı gecmesıne rağmen
sananee Sevde_20 Evet bende geri çekilme de devam ediyorum güvenemiyorum 😂 çok teşekkür ederim içim çok rahatladı 🥰
Sevde_20 sananee öyle valla bende bu ara guvenemiyorum ya ne biliyim bi kere kaydı diye korktum ya o yüzden..
kizatasozu sananee evet 2 ayda bir regl oluyorum resmen regl olana kadar aklımdan binbir senaryo geciyo 😅
Sevde_20 sananee enfeksiyonmuş kaymamış cnm adetliyken orası daha açık olduğu için dikkatli olmak gerekiyor ben kesin kaydı demistim ama şükür bi sıkıntı yokmuş