TombulHatun SuVeAtes Silik çizgi görünüyor 1 2 gün bekle tekrar test yap kan vermeye gidemiyorsan, Allah gönlüne göre versin
SuVeAtes perimasali802_ bilmiyorum ya aklım karıştı benim de inşallah bozuk burada Ondan öyle çıkmıştır
yesim631 SuVeAtes aşkım silik çizgi görünüyor bel kaç gün sonra testi tekrarla yada gidebilirsen hastanede veya sağlık ocağında kan tahlili ver hakkında hayırlısı olsun
SuVeAtes lgrth İşte benim de aklım ondan karışıyor Ama şöyle bir şey ben kızımla bile 23 günde falan net çizgi görmüştüm. O zamana kadar hep böyle hayali çizgi film çizgiydi. Bakalım artık evde takipe devam edeceğim
kizatasozu SuVeAtes bu kadar ateşten sonra ne bekliyorsun ki 😅 hayırlı olsun teyzesinden bı ata altın 🥇
TombulHatun SuVeAtes yanlış hatırlamıyorsan sen bayadır adet olmayı bekliyorsn o kadar gecikmeye bu kadar silik çıkmaz diye düşünüyorum ya inşallah yoktur
SuVeAtes TombulHatun Evet adet düzensizliği var bende Ya kızımı da Geç döllenme ile öğrendim ya 15 gün Geç döllenme idi kızım. Bakalım artık takip edeceğiz boşu boşuna böyle sürekli test yapıyorum yani varsa direkt çıksa ne güzel olur yoksa böyle yalandan şey de çıkarmasa