elisaa48 lgrth Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲. Doğru her şeyin zorluğu vardır Allah kolaylık versin herkese
TombulHatun elisaa48 eşine neden haksızlık etmiş olacaksın doğuran büyüten sensin senin hazır olman lazım kimsenin gazına gelme kaç yaşındasın neye geç kalmış hissediyorsn
elisaa48 TombulHatun 26 yaşındayım. Ne bilim gurbetteyim kızım tek başına ona arkadaş getirmek istiyorum eşimin de yaşı geçmesin iyice diye herhalde 😅
TombulHatun elisaa48 erkeğin yaşında pek sıkıntı olmaz ben senin yaşındayken yeni evlenmiştim sen 2. düşünüyorsn helal 😂 ben 32 yaşındayım da geciktiğimi düşünmüyorum sana ne oluyo 😂😂
elisaa48 kizatasozu haklısın ama ben şuan serbest bıraksam da ne zmn tutacağı belli değil gene okul dönemine denk geliyor 😂 bakalım artık hayırlısı olsun
SuVeAtes elisaa48 22 aylık şuanda bence 4 yas uygun bir yaş konuşmayı biliyor derdini anlatabiliyor tuvalete gidebiliyor. Daha özgür oluyor o sebeple diyorum şuanda keşke benimki de o yaşta olsaydi da şu stresi yasamasam. Zaten doğana kadar daha buyuyorlar
elisaa48 SuVeAtes aynen dediğin gibi şuan herşeyi hallettik rahatım bi yıl daha rahat olayım düşünürüm gibi bende kararsızım ya 😂
elisaa48 TombulHatun e erken evlendim ben o yüzden 😂 çok ara koyulursa ve rahata erdigin zamn getirirsen zor olur diyorlar o yüzden düşünüyorum vala 😅
TombulHatun elisaa48 bana da öyle dediler evlendim 2 sene sonra yaptm çocuk daha da geç yapabilir mişim 😂😂 insanların lafıyla hareket edersem ooo işim var 😂 valla karar senin iyi düşün hayırlısı olsun
perimasali802_ elisaa48 evt burda haklısın gerçekten kafan kaldırmaz bnce ideal bir yaş ta zaten çocuk doğduğunda beş yaş olur ki
elisaa48 TombulHatun ben evlenir evlenmez çocuk yaptım 🤣 arkadaşlarım herkes 3.Yu getirdi ben hala 2.Yi yeni düşünüyorum bilmiyorum çevre bana öyle diyince acaba yanlış mı yapıyorum diyorum ister istemez 🤷
TombulHatun elisaa48 işte çevre de etkiliyor insanı tüm arkadaşlarım tek çocuklu daha bekar arkadaşlarım bile var 😂 bunun doğrusu yanlışı kişi ye göre değişir bence ya
elisaa48 perimasali802_ aynen 5 olur ve dediğin gibi de ya kafam kaldırmazsa off ben ne yapayım bilmiyorum ki ya 😂
yesim631 elisaa48 canım benim oğlumda 3 yaşındaydı hamile kaldığımda doğum yaptım oğlum şuan 4 yaşında kızımda 5 aylık oldu bende zorlanıyorum kafam kaldırmıyo bebek sesi hemen başım ağırıp dönmeye başlıyo bukadar zorlanacağımı düşünememiştim