elisaa48 TombulHatun yok çünkü ortada gelin yok 🤣🤣 ama önümüzdeki yıl olması lazım kesinlikle öyle niyetleri var 😂 arayıştalar
TombulHatun elisaa48 bu durumda düğünü beklemek biraz saçma olur 😂 sevgilisi filan olsaydı neyse diyecektim de daha aday yok 😂
TombulHatun elisaa48 önümüzdeki yıl diyorsun hamile kalsan doğurursun niyetin varsa ya hemen yap ya düğünü bekle 😂
elisaa48 TombulHatun benim her halükarda bu yıl hamile kalmamam lazım çünkü hamilelik bebek gene bir yılı bitirir 😂
lgrth perimasali802_ @elisaa48 bence de aradan çıksın yoksa ne ara oldu olacak stres hep olur biter büyür farkına varmadan geçer 😂
yesim631 elisaa48 aşkım ben kardeşimin nişanında karnım burnumdaydı yinede halaydan geri kalmadım oynadım herkes bana hamilesin fazla oynama diyodu ama ben takmayıp bişey olmaz deyip oynuyodum hamilelik halaya engel değil🤣🤣
lgrth yesim631 riskli hamilelik değilse hamilelik bence hiçbir şeye engel değil eskiden neler neler yapıyorlarmış aman halaydan ne olcak 😂
yesim631 elisaa48 ben kv beraber gitmediğim için demiyo ama annem falan bırakmıyo ama ben dinlemiyorum 🤣