TombulHatun gerçekten öyle etrafta görmeyince böyle şeyler bizimkilerin en ufacık şeyleri bile kıymetli geliyor 🙂 ahahaha iyi oturtmuş lafı helal olsun acımamış 😂 var benimkinde de sivri dillilikte bizde böyle denk gelecek çevre pek yok😂

lgrth benm koca çok konuşur sokakta tanımadığımız yok neredeyse 😂 yeri geldimi ikimizin de dilinin kemiği yoktur akrebiz 😂

TombulHatun ahahaha benimki kahve halı saha aynı yüzler aynı suratlar yeniliğe hiç açık değiliz 😂

lgrth sınırını biliyorsa gitsin valla bişey olmaz sürekli dip dibe de olmuyor 😂

TombulHatun

lgrth yorumlarınızı imrenerek okudum Allah mutluluğunuzu daim etsin🧿🧿 keşke benim eşimde böyle olsa benimkide 5 çocuk var tek başıma hem çocuklara hem temizliğe yemeğe çamaşıra 2 çocuğum okula gidiyo onlarla uğraşıyorum herşeyi tek başıma yapıyorum ne eşim nede ailesinden hiçbir şekilde yardım almadan herşeye yetmeye çalışıyorum ama benim eşim ailesiyle birlik olup okadar şey yapmama rağmen hiçbişey yapmıyorsun diyolar onların gözünde ben ne temizlik yapıyorum ne de çocuklara bakıyorum şuan içim dolu dolu yazıyorum bunları onlar okadar şeye yetmeye çalışmama rağmen hiçbişey yapmıyorsun dediğinde okadar dokunuyoki bana ama ben hepsini eşimde ailesinide Allaha havale ediyorum hakkımıda asla helal etmiyorum Allahlarından bulsun hepsi uzun oldu kusura bakmayın 🥹🥹

Bahtsizbedevi_ allah razı olsun. Eğer hiç birşey yapmadığını düşünüoyrlarsa bir gün gerçekten yapma bak bakalm ne oluyormuş yapılmayınca, eşim bana iş yaparken 1 kere yapma sana kim yap diyor dinlen dedi en basiti ben o hafta çamaşır yıkamadım 5 gün sepet dolu en son geldi özür diledi 😂 Erkekleri arada silkelemek lazım kusura bakmasılar da para getirmekle koca baba olunmuyor, ben 1 çocukla isyanlardayım maşallah sana hem 5 çocuğa bakıp evi çekip çeviriyorsn nankör kocan da hala sana hiç birşey yapmıyorsun diyebiliyor Yazık ya Allah hidayet versin ne diyeyim sana da bol sabır sağlık versin.

Bahtsizbedevi_ amin canım 🥲en iyisi hepsinden uzak yaşamak..yapmasan bari yapmayıp o lafları duyardın zoruna gitmezdi..hem 5çocuk doğur sorumluluğunu al evi yönetmeye çalış kendini ihmal et hemde böyle nankörlük..odunlar hep odun kalıyor ya eğitebilsen 10 senede eğitirdin diye düşünüyorum..

lgrth evet canım 10 senedir böyle bide eşim ailesinin laflarını kullanır genellikle bana ailesinin dolduruşuna çok geliyo bu sebepten çok tartışıp kavga ettik huzurumuz az bozulmadı ailesinin yüzünden önce eşimi dolduruyorlar tartışma çıksın diye seslerimizi duyduktan sonra hiçbişey olmamış gibi gelip noldu niye bağırışıyonuz diye soruyorlar altlığı üstlü oturuyoruz bu arada

TombulHatun amin canım inan yapsamda yapmasamda aynı muameleyi görüyorum okadar yorgun ve bitkin haldeyimki bebeğim 5 aylık kucağımda yapıyorum bütün herşeyi bazen denk geliyo görüyo ama yinede yapmıyorsun diyo bebeğim ağladıkçada hızlı hızlı yapmaya çalışıyorum stres yapıyorum bu sefer migrenim azıyo baş ağrısı çekiyorum eve geldiğinde görüyo ozamanda neye stres yaptında ağırıyo başın diyo kafayı yemek üzereyim artık yüreğim sıkışıyor çocukların temizliğin stresinden