lgrth aynen öyle daha bu sabah yine bağırdı çağırdı bebeğim rahatsızdı acile götürecektik dün temizlik yaptım evi süpürür sildim dolapları silemedim bebeğim durmuyo diye bide benim çocuklarım yaramaz durmuyorlar kalemle boyamışlar odanın duvarını bide elbise dolabını onu görüp bağırıp çağırdı beni anneliğimden vurdu sen anne değilsin sorumsuzsun ilgilenmiyorum Allah belanı versin ölsende kurtulsam yada çekip gidecem anca ya sen ölürsen yada çekip gidersem kurtulurum dedi bağırarak çocuklar sesine uyandı neyse acile götürdük motorla götürene kadarda konuştu hakaretler etmeye başladı hastaneye gittik sesi kesildi sonra eve geldik kahvaltı hazırladım yaptık kendide rahatsızdır serum taktırdı kahvaltı yaptıktan sonra iş saatine kadar uzandı biraz uyudu saati gelince uyandırdım hiçbişey olmamış gibi yanına uzandırıp sarıldı sonra kalkıp işe gitti gerçekten anlamıyorum ben bende sinirlendim keşke ölsemde hepinizden kurtulsam dedim artık dayanamayıp biraz uzun oldu kusura bakma içimi dökmek istedim